Moške ali evropejske torbice

tony

Guru
23. jul 2007
9.678
1.488
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
- ključi (10 kom) od doma

Kaj maš to ženo pod ključem tudi?
evil.gif

Ne, samo postrani familijo na relaciji hči <-> dedek zaklenjeno za sedmimi vrati
evil.gif
)

Ata C., saj boste razumeli šalo, ne?
redface-1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Jaz sem dobil za rojstni dan Lacoste "pederuso" podobno tej (oblika enaka, sam Kosta je barven) : http://www.bolha.com/oglas3029386

Sem jo parkrat vzel s sabo pa je kar uporabna. Sem jo imel s sabo v Parizu pa je bilo kar fajn, ker sem lepo dal vse potrebno v njo in cel dan landral okol.

seXes

Pripravnik
14. dec 2007
57
0
6
Kako se pa reče tej torbici po angleško?

@Dacho: kaj to torbico ki jo ti kažeš nosiš v roki al kako vržeš čez rame?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Imas naramnico in jo lahko nosis cez rame kot zensko torbico, lahko jo das pa cez vrat in jo nosis diagonalno. Lahko pa naramnico odpnes in nosis torbico v roki.

Skratka uporabno.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Jaz ravno ne verjamem v učinkovitost teh pedertašk. Mobitel in denarnica ti jo napolnita.
Osebno nucam messenger bags, ki so IMHO najbolj univerzalni mobilnostni pripomoček. Take podobne, kot so jih nucali kurirji v drugi svetovni vojni. Debela lanena tkanina (tudi poleti mrzla flaša vode ostane hladna dlje), debeli šivi, čista trpežnost - in vintage style.
smile-1.gif
). Vanjo pa spravim vse - indeks, dokumente, denarnico, kapljice za oči, rezervne kamenčke za farcajge, če hočete, mobitel in headset, pijačo, ključe, zapiske za faks, ploščico radia + daljinec itd.

Ne vem, sem pač utility človek in se ne bi sprijaznil z majhno torbo, ker bi jih potem moral imeti več hkrati. Zame mora biti taka stvar funkcionalna in večino časa 75 % prosta za razne novotarije, ki jih nabiraš sproti. Greš v trgovino in preprosto več ne rabiš vrečk, ker v tako torbo komot spraviš (poleg že naštetega) še kilo kruha in kako pivo ali dve.
smile-1.gif
Večja torba, ki je prazna, je lahka, na prenašanje takega kosa tkanine pa se privadiš v enem tednu. Na koncu ti nikoli ne bo žal, če boš polovico časa hodil okrog z napol prazno torbo.

Najbolj smešne so fine damice na faksih, ki nosijo svoje akta mapice v naročju, na rami ji pa visi 5x5 cm torbica, v njej mobitel in ogledalce. In to bi naj bilo funkcionalno.
crazy1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Morda si bo res treba kar nekaj takega privoščit. Trenutno kar v nahrbtnik vse namečem, kar rabim. Pa je res malo velik glede na količino krame, ki jo nosim s sabo.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Jaz sem si pred leti kupil to z namenom, da ne prekladam stvari. Sem pol-pol človek. Večinoma se vozim z avtom, ko pa pridem v mesto, ga sparkiram in naprej z nogami. Zmeraj mi je šlo na živce, da sem moral najprej odpreti dva predala, vzeti ven pet stvari, preveriti žepe, iskati plac za čike, mobitel in denarnico itd. Zdaj pa samo vzamem ploščico, vržem v torbo in spokam iz avta.

Dogajalo se mi je tudi, da so se mi trgale kavbojke po žepu, kjer sem nosil mobitel.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Mojemu dragemu baje nikol ne kupim tapravih hlač, ker on mora met žepe tako velke, da sklači vso kramarijo noter.
Prava frka je to, če hlače niso z velkimi žepi, četudi so fajn material itd.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Jah, saj je že sam topic narobe zastavljen, ker je itak jasno, da obstaja samo ena prava torbica za prave moške:

Taurus_Super_Yankee_Split_Leg_Tool_Belt.jpg

grims-1.gif

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
a) starejši moški nosijo torbice al pa v skrajnem primeru pedrtašne
b) vsi ljubljanski čefurji nosijo lacoste, DG ... torbice cez ramo in ob telesu al pa ob pasu ... prepoznavni znak nisi ta prav æe nimaš
smile-1.gif

c) ostali normalni imamo ključe (od avta), denarnico in telefon v žepu.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
sam men je pa denarnica v zadnem zepu huj, ko pa bilo kera tasna

ni grsga, ko razvlecen ritni zep, notri pa za dva prsta debela denarnica

pa se prasam, kaj nosijo v denarnici, da je tolk debela,
gotovino?, 15 kartic, ....res ne vem

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
No pa preštej koliko kartic imaš! Mimogrede se jih nabere kakšen ducat. Poleg tega je sedaj spet treba tovoriti nekaj pleha, ki znatno doda debelini (v mm) denarnice. Še najmanj je papirja. Ponavadi shajam s tremi žepi v katerih so ločeno tošl, telefon in ključi. Za kaj več pa imam kar nekakšno torbo od laptopa.