Moške ali evropejske torbice

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
nabralo se mi je precej stvari , ki bi jih bilo treba nositi vsakodnevno s seboj, žepov pa ne maram imeti nabasanih vidim pa, da moski kar nosijo take športne torbice za čez ramo.

in me zanima kaj si mislite o takih moških torbicah ali je jo za nosit ali raje ne, ker bi pol za mano kazali s prstom

jaz mislim na podobno kot je na tej sliki samo da je črne barve:
http://www.bolha.com/oglas3276967

včasih smo temu rekli pedertošel
hysterical-1.gif

lp

Nazadnje urejeno:

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
No pedrtosel je pa zdaj dobil pobosanjeno besedo pederusa
grin1.gif

Jaz bi si jo kupil, a imam to navado da vse v zepe tlacim, kar pa ze dam ven iz zepa rado pzabim, tako bi se mi dogajalo s to pederuso
grin1.gif

Se pa strinjam da je prakticna
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
tega ne spravm več nase, samo zato ker so jo æefuræki vzel za svojo. vsak k*rc jo ma okol pasu. rajš mam polne žepe
crazy1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Jst jo imam, pa mi dol visi, če za mano gledajo... ker preprosto nimam dovolj žepov za vse stvari
crazy1.gif

Ok, mobitel in denarnica še gre v žep, samo s senenim nahodom pa ne moreš od hiše brez vsaj dveh paketov robcov (+da rabiš prostor kamor porabljene pospraviš do prvega koša, žepi no-go). Zraven pa še čigumiji ker itq vedno prav pridejo, tudi vžigalnik, pa šop ključev, sončna očala, mp3 player, pa se kar nabere stvari. Ni varjante da spravim vse v žepe
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Čaki, o čem zdej govorimo?? O unih torbicah za okoli pasa, ki jih majo kaki redarji za dnar ali o torbici, ki jo daš čez glavo/ramo??

Sam sem jo nosil nekaj časa, a me je blo vedno strah, da mi bo kdo kaj spizdil, zato jo zdaj raje puščam doma. Imam nekako zrutinirano postavitev: levi prednji čiki, ogenj, levi zadnji ključi, desni prednji mobitel, desni zadnji denarnica. mp3jev in podobnega sranja pa ne vlačim s seboj.
ne-ne-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Res je, malce sem zalegel po dobrem obroku, upam, da nisi preveč travmatiziran zaradi tega.

@ [censored] tošli so bile včasih samo majhne skaj/usnje torbice, ki se jih ni moglo dati preko ramen, niti niso bile za okoli pasu. Zgolj za v roke.

So pa novodobne sila primerne.

Primer za izmero/izračun števila in velikosti žepov

- škatlica cigaret
- vžigalnik
- mobitel/dlančnik
- navigacijska naprava
- denarnica
- drobižnica
- fotoaparat
- ključi (10 kom) od doma
- ključ od avta
- škatlica kondomov

in kako naj sedaj vso to šaro stlačim v žepe?

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Ne, a sem len stopiti do klučavničarja in narediti univerzalca za vse ključavnice.

Stanovanje
Garaža
vhodna vrata bloka
vhod v klet
klet
poštni nabiralnik
domača blagajna
služba 2 ključa
ključ od sosede
grims-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sam nosim 1 ključ od vhodnih vrat, za nabiralnik, klet itd. res ni potrebe, da bi jih nosil okoli. Za MP3 imam mobitel (Sony Ericsson Walkman), potem pa še žvečilni in kaka 2 bankovca. Torbice so mi hudo nerodne zadeve, ne vem kak ženske zdržijo z njimi.

Imam pa 2 kolega, ki naokoli marširata kr z manjšim nahrbtnikom, da ne zgleda pederiš.

Meni osebno sicer tale http://www.bolha.com/oglas3276967 ne zgleda pederiš, ona za okoli pasu pa je čisto 90s mimo style, pa še zašvicaš poleti spodaj da je hudo.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
No, ne vem zakaj bi to bilo smešno, ko pa je taka "torbica" nadvse praktična. Tudi jaz imam eno Eastpak-ovo in je ne dam za nič na svetu. Je pa notri dosti stvari: najmanj dve škatilci cigaret, vžigalnik, žvečilni, denarnica, službene kartice na trakcu, telefon, ključi, pa še kaj
smile-1.gif
Le kako bi to predvsem poleti nosil po žepih?

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
>>>Imam pa 2 kolega, ki naokoli marširata kr z manjšim nahrbtnikom, da ne zgleda pederiš.

Smo sploh zašli, kot sem že napisal, pedertošli so usnjene torbice s trakom za okrog zapestja.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Ne, a sem len stopiti do klučavničarja in narediti univerzalca za vse ključavnice.

Stanovanje
Garaža
vhodna vrata bloka
vhod v klet
klet
poštni nabiralnik
domača blagajna
služba 2 ključa
ključ od sosede
grims-1.gif

pravijo, da je fajn imet vse skupej.....

da ni treba vsakega posebej zgubit
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
>>>Imam pa 2 kolega, ki naokoli marširata kr z manjšim nahrbtnikom, da ne zgleda pederiš.

Smo sploh zašli, kot sem že napisal, pedertošli so usnjene torbice s trakom za okrog zapestja.

Okrog zapestja? Kaj takega pa še nisem videl.