Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Včeraj ko sem zaprl prtljažna vrata, mi je odpadel okvir registrske tablice, sedaj imam problem ker vijaki ki so držali ne gredo ven (se vrtijo v prazno).
...kaj pa, če vzameš dol notranjo plastiko na prtljažnih vratih in pogledaš, kaj se da narediti? Primeš s kleščami. Če je pa slepa stena, potem pa itak prevrtati.
Kako se pa odstarni notranja plastika? To sem razmisljal tudi sam, a nekih navodil za to nisem nasel, nekaj na silo pa tudi ne upam, da ne bi cesa poskodoval.
@motofrik, sad vrtal ne bom ker je matica na notranji strani.
probaj dobit skupaj z tisto notranjo vložko ven, potem pa pejt na Bizilja (Šiška, LJ, če si v bližini) pa jih lepo pros, da ti not vstavijo novo vložko (z neko pištolo not stisnejo, pozabu ime)
Ob robu poglej, mislm da sta dva vijaka. Plastika pa gre malo na silo. Čez boš res k bik potegnil potem lahko poškuduješ tiste jezičke. Jaz nisem nič poškodoval.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.