Mojipad.si ali legenda se vrača

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kot je videti v tistih sporocilih na drugem forumu, se trudi vse v zvezi s tistimi njegovimi nategi z iPhone4 prevaliti na nekoga drugega - po krivici ali po resnici, o tem pa ne morem soditi.

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Glede na to kakšne maile je pošiljal @Jest-u, in ga blamiral... nemorem vrjeti da bi bil kriv drug, tam pa še kar pišejo bedarije ala. vsak si sasluži še eno šanso,
bonk.gif
ma 100% da je kak kupec tam tudi nategnenec z 4ko.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Hmm, kaj je ta model v kakem sorodstvu z Boštjan Brumen-nom (uni-mb tajkun) ?

Pomojem da ne. Ker potem je jabolko padlo res daleč od drevesa. Jaz sem imel BBja kot predavatelja pa je na meni pustil enega izmed najbolj pozitivnih vtisov v vseh 4 letih študija.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Če upoštevamo, da bodo precejšne težave z dobavo Ipad2 bo še bolj "zabavno" vse skupaj. Se pa nekaj sprašujem, a ga je treba met takoj? prvi na ulici?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Pa saj smo že zdavnaj ugotovili da je to tisto najvažnejše.
evil.gif

Večina folka je bila lani poleti najbolj jezna nanj ravno zaradi tega ker so mislili da bodo lahko prvi frajarili, potem pa zadeve ni bilo. Saj denarja če sem prav razumel folk niti ni dajal vnaprej oziroma so ga dobili nazaj če so želeli.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Glede na to, da je zdaj dejansko odprl poslovalnico, čeprav z novo firmo, ima zalogo, torej prodaja po sistemu vidiš-kupiš, brez nekih avansov, predplačil in "bodo drug teden"... mogoče bo še kaj iz njega
smile-1.gif

Upam pa, da je bilo prejšnje poletje dobra lekcija za vse: predplačila no-go
grin1.gif

Lp