Mojipad.si ali legenda se vrača

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=20347

Citat:
Sm z aplikacijo wordpress-a na blog dal slikco.. http://blog.rokbrumen.com/2011/zaloga/

Aja nismo se zavezanec za DDV, danes je racunovodkinja dobila pooblastilo za edavke, in zna trajat se 10-14dni da bomo zavezanci.

Lahko noč

Citat:
Poslovni prosotr 53, pa pokliče se, da razložimo točno kje smo. Po samem objektu ni dovoljeno označevati kje smo. Pri Siesti sta dva vhoda, mi smo v prvem nadstropju na levi strani (nekje sredina objekta). Težko bolje opišem.

Jih je pa bilo danes že nekaj tukaj iz jabuka, in so sprobali iPad 2, tudi popust bomo naredili za interesente.

Citat:
Vec dobav imamo-EU

Zlate ribice?
hysterical-1.gif

Po potrebi prestavitev v Čvek ali Spam.
smirk-1.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Sam ko jaz to preberem, in če primerjam s prvim delom zgodbe, je ta praktično identičen, z nekaj dodatnimi ocvirki.
Tako, da moja razlaga je:
Tip je navaden trol in sva midva tudi padla na finto, da tle razpravljava o njem,

ali je pa zrel za psihiatra.

Jaz si namreč težko predstavljam, da bi nekdo, ki ima relativno urejeno na podstrešju (pa tudi če je Nategovalec folka) po prvi zgodbi, še enkrat naredil skoraj isto stvar.

Pozabil prej napisat. Jaz se ogrevam za drugo možnost.

Nazadnje urejeno:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.657
5.970
113
on nima urejeno na podstrešju. če bi mel nebi tolko tako zabavnih tem z njegovimi nadvozili bilo po forumih

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.346
11.372
113
pa kaj si ti nor, oni mikrohard ga kar prenaša...tega brumna bi morali sploh, iz jabuk foruma delitirat 4ever, pa ga še kar gledajo, kak je folk zabit. ne morem verjet.

se vidi da so apple loverji rahlo tuc tuc.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.893
778
113
www.jernej.org
Jaz sem mnenja, da je bolje, če se nekje o njemu piše kot pa da je vse tiho in kje na skrivaj nateguje ljudi. Sicer sem napisal, da jaz nakupa pri njemu nikomur ne bom priporočal, ampak ne vidim nobenih težav, če ljudje ne bodo vplačevali raznih avansov. Kje bodo kupovali je njihova stvar.... in nenazadnje si vsak zasluži novo šanso. Sedaj ko se o temu piše, se bo tako ali tako hitro videlo, če je spet nateg. če se pa ne bi pisalo pa nihče ničesar ne bi vedel, on bi pa to vseeno počel. sicer pa ne vem, kako bi lahko pri osebnem prevzemu prez predplačila nategoval. Če bi moral ugibati, bi rekel, da gre prej za pranje denarja ali kaj podobnega.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.346
11.372
113
ojoj, kaj ne vidiš da se reklamira preko vaše strani, nakoncu pa ni noben napisal da je bil tam in kupil videl ju nejmit.. ti pa mu potuho dajaš. Isti si. pa še sam si ugotovil da gre verjetno za nezakonite posle. super to.

in nazadnje, prevaranti si ne zaslužijo druge šanse. ampak kramp in lopato, pa prisilno delo.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.893
778
113
www.jernej.org
Hvala, da me daješ v isto skledo z njim.
bonk.gif

To mi je jasno, da stran uporablja za reklamo. Ampak si lahko vsak prebere, kaj se dogaja (in da naj ne vplačujejo avansov ter podobnih neumnosti). Če pa on s tem pere denar (to so samo ugibanja) pa to končnega uporabnika bolj malo zanima.

Sicer pa jaz nisem lastnik jabuka, nisem edini moderator in vsekakor nisem tisti, ki ga je spustil nazaj (sem bil pa tisti, ki ga je takrat odstranil). Se mi pa z njim ne da ubadati, iskati mali milijon alter nickov in vse blokirati/brisati.... imam pametnejše delo. Naj se drugi z njim ukvarjajo.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Kaj bo, preko neta ne pobera več predplačil. Ko boš pršou tja, bo rkeu da jih dobi ampak da nemore rezervirat nobenga, tist ki prvi pride prvi melje.. Razen v primeru, če mu boš tam pustil nekaj denarja... Pa smo spet tam...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.893
778
113
www.jernej.org
Kdor pozna njegovo predzgodbo in bo vseeno puščal pri njemu predplačila, je pa tako naiven, da meji že na idiota. In debata na forumu je ravno zato, da lahko uporabniki preberejo vse plati zgodbe in s tem slišijo tudi predzgodbo. Jaz nakup pri njemu še vedno odsvetujem... čas bo pa pokazal svoje.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.893
778
113
www.jernej.org
Škatle so ponavadi iste. Se pa v določenih situacijah razlikujejo v velikosti (npr. UK polnilec je večji in je zato UK škatla večja od tiste z EU polnilci). Je pa včasih (ne vedno) poreklo države možno ugotoviti iz nalepk na škatli.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.524
6
38
Mikrohard: hvala za razlago, ker mi je blo čudno, zakaj so škatle na Brumnovi sliki veliko ožje, kot če pogledam kak review na netu
smile-1.gif
.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Hmm, kaj je ta model v kakem sorodstvu z Boštjan Brumen-nom (uni-mb tajkun) ?

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Meni je čudno da ga še noben ni prišel nabit zdaj ko naveliko oglašuje kje ima trgovino, glede na to kakšne ovce so NEKATERI apple uporabniki je veretno kak nategnjenec z avansom za 4ko, tam sedaj kupil Ipad.
evil.gif