Moj zadnji nakup

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ker vas je tu že veliko kupilo preko prva liga online trgovine, me zanima nekaj. Kje imajo skladišče, imajo mogoče zraven kako trgovino, da lahko človek sproba obutev? Ker se mi res ne da zafrkavat s reklamiranjem, obutev je pa nekaj, da je lahko razlika kljub isti številki...

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Jaz pri njih nisem še nič kupil online
smile-1.gif

Grem vedno v njihovo trgovino v Kranju. Imajo pa 4-5 (govorim na pamet) razmetane po Sloveniji, poglej na njihovi spletni strani.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
No prva liga ima do petka zastonj dostavo, zdaj pa že resno razmišljam da bi nabavil nekaj
wink-1.gif

Dacho, nimajo tega v trgovini
frown-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Lahko ti naredijo premik v trgovino, ki ti je najbližja. Sem uporabil že večkrat
wink-1.gif

Aja? Ker sem pisal v trgovino in dobil ta odgovor:

Pozdravljeni,

Artikla nimamo v trgovini, zato je možen nakup izključno preko spletne trgovine.

Lep pozdrav,

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Obrni telefon, z lepo besedo se daleč pride.
smile-1.gif

Pokliči, reci da te zanima par izdelkov... (ali pač en) in vprašaj če ga imajo na zalogi, pa bo rekla (rekel) da žal nimajo... pa vprašaš, aja kje bi ga pa imeli... in ko ti reče nekje npr. v Dobovi... pa rečeš, uff... to mi ja malo daleč, a bi bili tako prijazni pa naredili premik k vam, pa pridem kupiti, ker mi je blizu.

Lahko se pa tudi osebno oglasiš in narediš enako.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Hja jebeštrga, če mi je poslovodja od tem že odgovoril tisto..pol dvomim ... boljše da grem v živo potem tja, mogoče bo kaka mladenko, pa jo naserjem
wink-1.gif

Kako pa je v primeru vračila, je možno oddati vračilo v trgovini ali je potrebno dostaviti na njihov naslov, bodisi osebno ali preko pošte? Če mogoče veš?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Jaz sem vse vračal v trgovino, a sem tudi kupil v trgovini.
smile-1.gif

Pomoje najbolje da greš tja šarmirat eno od mladenk
wink-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Je že sproban. Zadaj je trak (gurtna princip). Rabiš drog, drevo, karkoli podobnega. Če ga zmontiraš na kaj drugega kot raven drog, se zna zgodit, da "od table" ne boš zadel ničesar, ker bo viselo
smile-1.gif