Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
S Kersnikove sta moja bivša ter ena kolegica s faksa. Prebivalci so klasični Velejčani, bolj ali manj priseljenci z Juga. Ampak okolje se mi zdi kolikor toliko cool, jaz sem se počitil povsem OK in varno ko sem bil tam.
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Velenje nič ne smrdi. Jaz sem tam živel 20 let in imam na to vredu spomine. Velenje je dokaj bogata občina zaradi tega ker imajo knapi ponavadi fajn plačo. Živel sem tut v Ljubljani, Miamiju, Parizu zdaj sem pa v Moravčah. Takšni majhni kraji kot je Velenje imajo eno prednost. Ko se v Ljubljani pogovarjam z ljudmi so dopoldne v službi popoldne so pa ponavadi taksisti, ko vozijo otroke na plesne, nogomet, gimnastiko, glasbeno itd... V Velenju sem šel peš v šolo (v katerokoli) in potem domov pa peš v glasbeno in na trening. Nikogar ni skrbelo in vse je bilo blizu. Če si pa iz kakšenga manjšega kraja pa otroci nimajo glasbene šole, fuzbal kluba itd...
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Velenje nič ne smrdi. Jaz sem tam živel 20 let in imam na to vredu spomine. Velenje je dokaj bogata občina zaradi tega ker imajo knapi ponavadi fajn plačo. Živel sem tut v Ljubljani, Miamiju, Parizu zdaj sem pa v Moravčah. Takšni majhni kraji kot je Velenje imajo eno prednost. Ko se v Ljubljani pogovarjam z ljudmi so dopoldne v službi popoldne so pa ponavadi taksisti, ko vozijo otroke na plesne, nogomet, gimnastiko, glasbeno itd... V Velenju sem šel peš v šolo (v katerokoli) in potem domov pa peš v glasbeno in na trening. Nikogar ni skrbelo in vse je bilo blizu. Če si pa iz kakšenga manjšega kraja pa otroci nimajo glasbene šole, fuzbal kluba itd...
To da si tam živel in da tebi ni smrdelo še nič ne pomeni.
Vsake toliko, ko se peljem skozi velenje, ponavadi zgodaj zjutraj ali pozno zvečer smrdi pošteno po premogu. Pa se skozi Velenje vozim vsaj 4x na teden.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
velnjačni premoga ne zavohajo več...drugač pa ja, koln se zavoha takoj ko vidiš velenjski grad.