Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Fordova baza ja, saj je pri Renaultu isto. Samo dvomim, da ima zavarovalnica dostop do tovarniških baz. S POMOČJO avtohiše pa ja...
Zavarovalnice imajo dostop do marsikaj....
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Fordova baza ja, saj je pri Renaultu isto. Samo dvomim, da ima zavarovalnica dostop do tovarniških baz. S POMOČJO avtohiše pa ja...
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Imajo, imajo....samo pravega agenta moraš imeti. Vse uradno. Žal je velika večina nesposobna.
Skratka VIN je prva in verjetno najrelevantnejša informacija o tem, kaj je na avtu zavarovano.
Ah Simon.... tukaj ga pa fajn brcaš v temo...
Da ti šeenkrat razložim...
Brez veze, prepričanega prepričevati je kot da bi....
Logiko pa imaš izjemno razvito.Citat:
Citat:
Citat:
Imajo, imajo....samo pravega agenta moraš imeti. Vse uradno. Žal je velika večina nesposobna.
Skratka VIN je prva in verjetno najrelevantnejša informacija o tem, kaj je na avtu zavarovano.
Nisem internet strokovnjak, samo pišem svoje iizkušnje z mojim zadnjim primerom. Zavarovano sem imel stekla in steklo sem dal menjati. Izvajalec (Carglass ) je pogleda zavarovalno polico, videl zavarovano steklo in na podlagi VIN številke dobavil in zmontiral ENAK tip stekla, kot je bilo na avtu ( prvovgradnja ), torej z gretjem ( najdražjo ).
Iz tega sklepam, da so baze povezane ( in prav je tako ).
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Carglas ti je vgradil OEM steklo, razen če si insistiral da mora biti tovarniško. Samo potem si čakal na steklo nekaj dni. Carglass ima svojega dobavitelja/skladišče v Italiji.
Poleg tega si imel zavarovano ogrevanomsteklo drugače ti zavarovalnica niti pod slučajno ne plača boljšega stekla kot pa je zavarovano.
Če si zavaroval nov avto si jim verjetno dostavilmračun.
Če je bilo rabljeno se je preverilo na stari polici.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Logiko pa imaš izjemno razvito.Citat:
Citat:
Citat:
Nisem internet strokovnjak, samo pišem svoje iizkušnje z mojim zadnjim primerom. Zavarovano sem imel stekla in steklo sem dal menjati. Izvajalec (Carglass ) je pogleda zavarovalno polico, videl zavarovano steklo in na podlagi VIN številke dobavil in zmontiral ENAK tip stekla, kot je bilo na avtu ( prvovgradnja ), torej z gretjem ( najdražjo ).
Iz tega sklepam, da so baze povezane ( in prav je tako ).
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
ravno pred kratkim smo imeli ''podzavarovano vozio''. Seveda se je zakompliciralo pri izplačilu iz kaska ker agent ni našel vozila v bazi in je izbral samo eno podobno.