kje kupujete dobre, non-gay kavbojke, seprav non low-waist pa non gay tight? pa ne mislm na 150+ ojrov, neki v rangu od 50+30max
Ne vem, če niso gay in kako na njih gledajo normalni ljudje in tako naprej ampak jaz že nekje od 15ga leta dalje kupujem in nosim izključno čisto klasične levi's 501. Se jih pa težko dobi pod 70eur, razen na spletu ampak to zame odpade, ker jih moram probat in iz izkušenj vem, da poceni leviske niso enake dragim. Res ne vem v čem je fora ampak številke niso iste, čeprav naj bi bile original. Nosim št. 32/36 in so še te, ki jih probam in kupim, malenkost različne dolžine in širine ampak zanemarljivo. Sem pa enkrat nekaj z neta zelo poceni za foro naročil pa večkrat mi je še pred internetom kdo ponujal poceni Leviske, ki so jih prinesli iz ZDA pa enostavno to ni to, vedno so premajhne. Prilagam še slikce dveh Levi's 501 za primerjavo, oba para 32/36. Večji temnejši par Made in Belgium, manjši svetlejši par Made in USA. Jaz ne razumem. Je pa ta primer tudi eden od tistih, ki me je že zdavnaj pripeljal do spoznanja, da novih stvari se ne kupuje poceni, nimam toliko denarja za stran metati.
EDIT: Je pa res, da bi danes bil s temi prekratkimi leviskami v trendu in normalen