Mobitel z dolgo avtonomijo baterije?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Meni je tudi 2 dni zdrzal, pa sem si garmina dol vrgel, zdaj pa je ze 2 dni odkar se ga nafilal, pa je se 3/4 baterije ostalo!

Kaj zdaj, če si zbrisal garmina manj baterije žre? Manj baterije troši, če nimas garmina prižganega
smile-1.gif

Meni še vedno drugi dan proti večeru štrajka, pa je čez noč izklopljen.
dejansko baterijo žre, tudi če garmina nimaš vklopljenega (po energy profilu sodeč 2x več), ker v ozadju laufa nek proces od garmina, ki preverja, če je kartica vstavljena oz. nekaj podobnega.
confused-1.gif
je veliko na netu napisanega okoli tega.

skico

Pripravnik
13. nov 2008
45
0
6
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Meni je tudi 2 dni zdrzal, pa sem si garmina dol vrgel, zdaj pa je ze 2 dni odkar se ga nafilal, pa je se 3/4 baterije ostalo!

Kaj zdaj, če si zbrisal garmina manj baterije žre? Manj baterije troši, če nimas garmina prižganega
smile-1.gif

Meni še vedno drugi dan proti večeru štrajka, pa je čez noč izklopljen.
dejansko baterijo žre, tudi če garmina nimaš vklopljenega (po energy profilu sodeč 2x več), ker v ozadju laufa nek proces od garmina, ki preverja, če je kartica vstavljena oz. nekaj podobnega.
confused-1.gif
je veliko na netu napisanega okoli tega.

tole imam jaz napisano da sem odstranil s kartice (mislim da je pod Garmin/bin):

tsrautostart.exe in CardRunner.dll

potem je baterija zdržala 2x dlje.. garmin pa dela normalno naprej.

lp

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
pred skoraj 10 timi leti sem mel nokio 3310, kateremu sem zamenjal baterije ( stare crknile in kupil ene z več kapacitete )
Telefon je ob normalni uporabi zdržal 10 - 14 dni.
A obstaja danes kaki taki novi telefoæi, ki bi zdržal vsaj 7 dni normalne uporabe?

definicija (moje) normalne uporabe: 5 klicev in 5 smsov dnevno
grin1.gif

Zakaj pa rabiš takšno avtonomijo? Saj imaš načeloma vsak dan priložnost, da napolniš telefon, vse ostalo je nepotreben luksuz?

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
MalcomX: lahko kar preko telefona ali pa telefon priklopi na kabel v podatkovni način. Poišči direktorij SYS na spominski in tam izbriši ti dve datoteki.