Ni mi jasno, zakaj ponujajo za isto ceno Drzni bob, ki ponuja 70gb pri hitrosti 50/10 MB, in paket bob net 50gb, ki ponuja 50gb pri hitrosti 10/3 MB?En mobilni router in bob ali hot kartica… Mesecnoi strosek za to je okoli 10€ … ce je dovolj 70GB, kolikor ima recimo Drzni bob… ali okoli 15€ za 300 GB, kolikor ima hot Giga
Vcasih kaj pac ni logicno... Pri bob-u je se tako, da ce uproabis kaksno kodo, ki jih najdes v drugi temi... imas lahko za 6 mesecev se za 30% procentov nizjo ceno... in te stane Drzni bob samo slabih 7€
bob - govori najceneje
bob je ponudnik mobilne telefonije za vsak žep – brez vezave in brez skritih stroškov.bob.si
*Velja načelo primerne uporabe pri prenosu podatkov v skladu s Posebnimi pogoji uporabe storitev mobilnega interneta “MOBILNI INTERNET NET2GO”. Po porabi 3 GB prenosa podatkov v Sloveniji kadarkoli v roku 24 ur od aktivacije posameznega obdobja veljavnosti se hitrost zniža na največ 64 kbps.
Zakaj pa ne? Tudi jaz imam firmino številko in brez težav delim.ampak pozor - za šeranje moraš imet tud taprav paket. jaz imam preko firme in žal ne morem delit.
verjetno imava drugačne pakete. jaz imam 360 varni C.Zakaj pa ne? Tudi jaz imam firmino številko in brez težav delim.