Hehe, čist po pravici si povedal.Citat:
Tako da se večina ljudi moti in misli da sem mogoče celo pameten.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Moti me to, da delajo tako škodo sami sebi, da se verjetno niti ne zavedajo, če že mene srce boli ko jih samo gledam.
Ne moreš reči, da je humano si dat 1 kilo neke kovine recimo, sem dal zgolj primer, ker se fotk glih ne spomnem, na obraz in hodit po svetu. V takem človeku je nekaj narobe, to je dejstvo, popolnoma zdrav ni! Potem se še manjka da pogleda kak film in gre klat sosede.
Zdaj pa grem spat.
Citat:
Uporabnik leni pravi:
Jaz imam dva tatooja enega manjšega in enega večjega, tisti večji je prekril enega čist majhnega, ker sem se takrat bal da to fuul boli, no uglavnem oba sta čisto unikata izdelana popolno po mojih navodilih in zato predstavljata del mene. Drugi je nastajal tri leta, zato tukaj ni govora o modni muhi, tri leta pa je nastajal zaradi samega piljenja ideje, ko je bil enkrat na papirju je bil v devetih urah brez pavze tudi na koži.
Zanimivo mi je recimo da pozabim da sem sploh tetoviran, sprva sem mislil da bi me znalo motiti in da mi bo sčasoma grdo ali kaj, ampak sedaj vidim da se sploh ne oziram več in mi večkrat tudi ni takoj jasno zakaj nekateri tako strmijo vame ko smo na bazenu. Meni je še vedno uredu in že razmišljam da bi večji tatoo še povečal. Tudi otrokoma je zanimiv saj vedno kaj novega odkrijeta
Bi ti povedal, pa bi bla pol ta debata preveč OFF in bi me Red devil spamal al pa celo v toplice nagnal.Citat:
P.S.: Kje je tale zidanca, da jaz tetoviranc vidm če znaš res dobr tetovirat