Množično tetoviranje- v čem je smisel?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Včasih so ljudje imeli tetovaže, da so odstopali od drugih.Danes imajo tetovaže, da ne odstopajo.Tetovirani so že praktično vsi, stari 20-35 let,missice in druge fine češplje ponavadi tam nad ritjo...fantje, ki hočejo biti zajebani, tudi po podlakti, da se ja vidi, ko ima kratke rokave..

Redko vidiš človeka, ki mu tetovaža res paše.Da vidiš, da je to enostavno on.Pri večini tetovaža deluje kot nek prisiljen modni dodatek.

Kaj ljudje vidijo tako čudovitega v tem tetoviranju, ki je danes ena velika modna muha? In kaj bodo naredili s svojimi delfinčki,kitajskimi znaki ( mimogrede, ko večina tetoviranih pravi, da so tetovirani, ker je "to del njih"; kako so lahko kitajski znaki del tebe,če nisi Kitajec?)..čez recimo par let, ko tetovaže več ne bodo IN?

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Meni je strašno kul vtetovirana črtna koda na zatilju
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ko bos star pa 50 bos pa vnukom razlagal, glej ko sem bil mlad, sem bil pa neumen na igrico hitmen, pa imam to kodo...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Po moje folk pri tem tetoviranju čisto NIČ ne misli oz. jim tisti tatoo je VEČEN sploh ne pride do možganov... OK, da se odstranit, ampak zadeva ni tak preprosta, pa včasih se ne da popolnoma odstranit oz. ostane flek.

Kaj bodo čez 30 let počeli s temi kitajskimi črkami pa mi sploh ni jasno, bodo nosili nonstop dolge rokave, da se ja ne bo vidlo in jih ne bo sram?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Men so všeč kšni ogromni umetniški tatuji na hrbtu zadaj pri tipih pa kaj majhnega pri ženskah - na nogi ali kaj večjega na hrbtu (ampak v zgornjem delu).
Mi grejo pa na k razni metuljčki pa rožice ipd., hudo mi pa zgledajo kakšne navijaške zadeve ... angleži majo ponavadi odbite slike .... Tist je pa res seksi, res pa da ne na angležu.
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ajde, kake male tetožave so kul, ni mi pa jasno kaj razmišlajjo recimo tipi, ki se tetovirajo po trebuhu in bejbe ki so tetovirane nad ritjo in po bokih...

Ko bodo 40-50let stari, bo to grozno grdo vseskupaj.

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
ah, vedno je blo tako

le da sedaj to vidiš
wink-1.gif

sam mam tud tetovažo, na podlakti ... in ja, nosim kratke rokave
wink-1.gif
, sicer se preveč potim, vsaj poleti

lp
pikc

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
ksz

Ravno zaradi trajnosti mene odbija tatoo.
Po eni strani ga bi full mel, sam ko se spomnim, da ne gre dol
bonk.gif

Sam najhujš so pa tisti k majo napisano kako ime pa srček
grims-1.gif

In pol gresta z bejbo narazen
uf-1.gif

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
huba buba tatu reši vse probleme....vsak dan imaš lahko novega....
ni šans da si dam gor tatu ki je večen...

Fojhcter

Pripravnik
18. dec 2007
207
0
16
Kratkotrajni tattooji so strupeni, ker barva ne zbledi ampak se "raztopi" v organizem, jako nevarno.

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
pa še ponavadi ne zgine v celoti isto časno ampak si en lep čas ves "šekast"

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa še med tem topljenjem se velikokrat tatoo spremeni v flek in nosiš kak 2 leti veliko packo, preden zbledi do konca. Folk si predstavlja, da bo imel 10 let brezhiben in bleščeč tatoo, čez 10 let pa bo čez noč izginil
hysterical-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Eh sam se psihično pripravljam, da bi dal tatoo čez brazgotine ampak mi enostavno ni do tega.
Moja ima dva tatooja enega iz vojske, ko so se vsi tetoviral je čist majhen in piše samo Semper Fidelis pa letnica kdaj se je pridružila.
Drugi je neke vrste za zdravje kao pritiska na neke akuponkturne točke in so v bistvu ene 5mm veliki krogci in misliš, da je materino znamenje od delč

In potem vidim ljudi, ki si tetovirajo tako grede tatooje, da bi ga še jaz lepšega naredil

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Tudi jaz že nekaj let občudujem tatuje Karantanskega panterja, pa se nekako ne morem odločit. Tisti pridih večnosti mi nekako ne godi.

Čeprav po drugi strani - saj, ko se poročiš dobiš tudi en moden dodatek, ki ga vlačiš vedno sabo, pa z leti bledi in je vedno bolj grd in grd, pa vsi kar rinejo v to. No, ena boniteta tatuja je vsekakor, da te stane samo enkrat, ženo pa celo življenje financiraš. Je bela cesta, pa se mi zdi, da je več poročenih kot tetoviranih.
sprasujem se.gif