Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V mislih sem imel to, kar pise na zacetku teme: 50 let stara gospa izbira med tremi (potem je dodal se cetrto) majhnimi vozili. Bansh je, kot je pri njem ze v navadi, prisel z "odlicno" idejo o tem, da naj pogleda Dusterja. Ce izbira med majhnimi avti, je jasno, da isce majhen avto. Ker cenovno vsi navedeni avti niso enako dragi, denar ocitno ni (prevelika) ovira (med izbirami pa res ni afnarij tipa Mini ...), torej jih je izbrala glede na majhnost. Majhnost je (za moje pojme) prednost predvsem pri parkiranju. Ce torej isce avto, pri katerem bi rekel, da je njegova prednost v majhnih dimenzijah, od kje potem Duster ?
Ne skrbi, nič se ne prepucavam - postavil sem vprašanje, od kdaj se 50-letne voznice označuje za stare mame in ker ni bilo odgovora, sem ga postavil ponovno.
Tudi sam bi raje priporocil kaj visjega. Razen ce vozi kot schumacher. Tudi take poznam pri 50.
Recimo fusion, agila (meriva), modus, venga (se nisem ogledoval v zivo) ali nekaj v tej smeri.
Ponavadi so tudi bolj pregledna kot kaksni kupeji s strelnimi linami.
Pa se morebitne vnuke bo lazje nakladat na zadnje sedeze.
Ajde, najdi mi v prvem postu, kje piše stara mama. Potem bova pa naprej kako rekla o retardiranosti!
(Oziroma upam, da ne bova nič več rekla, ker je vse skupaj že brezvezen OT).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.