Mnenje --njtič

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Kdo je pa to napisal, razen tebe seveda ?
Ko si pisal o stari mami si imel v mislih - KAJ? Katere fiziološke in vozniške karakteristike, ki vplivajo na izbiro avtomobila?

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Kdo je pa to napisal, razen tebe seveda ?
Ko si pisal o stari mami si imel v mislih - KAJ? Katere fiziološke in vozniške karakteristike, ki vplivajo na izbiro avtomobila?

V mislih sem imel to, kar pise na zacetku teme: 50 let stara gospa izbira med tremi (potem je dodal se cetrto) majhnimi vozili. Bansh je, kot je pri njem ze v navadi, prisel z "odlicno" idejo o tem, da naj pogleda Dusterja. Ce izbira med majhnimi avti, je jasno, da isce majhen avto. Ker cenovno vsi navedeni avti niso enako dragi, denar ocitno ni (prevelika) ovira (med izbirami pa res ni afnarij tipa Mini ...), torej jih je izbrala glede na majhnost. Majhnost je (za moje pojme) prednost predvsem pri parkiranju. Ce torej isce avto, pri katerem bi rekel, da je njegova prednost v majhnih dimenzijah, od kje potem Duster ?

Bo zdaj slo ?
priden.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Ne, ne bo šlo. Nisem te spraševal o Dusterju, spraševal sem te, od kje ti ideja o stari mami, da si to posebej poudaril?

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Ne, ne bo šlo. Nisem te spraševal o Dusterju, spraševal sem te, od kje ti ideja o stari mami, da si to posebej poudaril?

Zenske nasplosno niso okretne z vecjimi avtomobili, kaj sele tiste 50+. Tak da nevem kaj se prepucavas zdaj ?

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Ne skrbi, nič se ne prepucavam - postavil sem vprašanje, od kdaj se 50-letne voznice označuje za stare mame in ker ni bilo odgovora, sem ga postavil ponovno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.128
6.952
113
pri taščici
Tudi sam bi raje priporocil kaj visjega. Razen ce vozi kot schumacher. Tudi take poznam pri 50.
Recimo fusion, agila (meriva), modus, venga (se nisem ogledoval v zivo) ali nekaj v tej smeri.
Ponavadi so tudi bolj pregledna kot kaksni kupeji s strelnimi linami.
Pa se morebitne vnuke bo lazje nakladat na zadnje sedeze.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:

A si ti retardiran ali kaj ?
stupid-1.gif
Lepo sem ti razlozil, od kje - iz sporocila v zacetku teme, kjer je to napisano.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Ajde, najdi mi v prvem postu, kje piše stara mama. Potem bova pa naprej kako rekla o retardiranosti!
(Oziroma upam, da ne bova nič več rekla, ker je vse skupaj že brezvezen OT).

Nazadnje urejeno: