Mnenje --njtič

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Zdravo!

No sedaj smo pa pred nakupom..

Za gospo 50 let, kaj izbrati med;

~ novi Clio
~ Dacia Sandero Stepway
~ nova FIesta
~ Ford Fusion

Najbolj se je zagrela za Stepwaya....kaj si mislite o njem?

Hvala za vaša mnenja

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Zdravo!

No sedaj smo pa pred nakupom..

Za gospo 50 let, kaj izbrati med;

~ novi Clio
~ Dacia Sandero Stepway
~ nova FIesta
~ Ford Fusion

Najbolj se je zagrela za Stepwaya....kaj si mislite o njem?

Hvala za vaša mnenja

To kaj je gospe vizualno vsec, ostalo nima smisla.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Citat:
To kaj je gospe vizualno vsec, ostalo nima smisla.
zmaga.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Ja bansh, stara mama bo vintala Dusterja v tiste ozke bokse pred Mercatorjem
bonk.gif
Stara mama? Pri 50-ih? Pa problemi s sedenjem za volanom pri 50-ih, kot je že nekdo prej napisal? Ko vas ene tako berem, sem dobil občutek, da pišete o osebi, ki je tik pred smrtjo in ji je pravzaprav itak odveč kupovati avto. Ampak če že dela silo, bomo pa nekaj svetovali.
Morda bi izpadlo drugače, če bi nekdo pojasnil, da bo dotična oseba zmožna avto voziti vsaj še kakih 25 let, torej da jih bo vsaj še nekaj menjala, in da ji bodo tudi kolki do takrat čisto OK služili...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Preberi se enkrat prvo sporocilo v temi, in nam potem pojasni zakaj se ti zdi Duster odlicen predlog glede na postavljeno vprasanje.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Dusterja nisem niti omenil, kaj šele, da sodim, ali je pravi zanjo ali ne, si me narobe razumel. Sem pa želel povedati, da se mi zdi milo rečeno nenavadno, če je ključni argument pri dajanju nasvetov ta, da je 50-letnica že stara, uboga ženička, ki se itak komaj skobaca na sedež, kaj šele, da bi znala voziti, torej naj izbere temu primeren avto.
Zaradi mene ji priporočite fička ali yugota, me sploh ne moti. Ampak ne tega utemeljevati, češ, saj baba je tik pred pogrebom.