Meni se zdi to popolnoma nesmiselno in nehumano, silit "otroka" v nekaj, kar mu več kot očitno ni po volji (podobno kot tista debata z nudeljplažo). Glede na to, da se deklica tako odločno upira in zavrača očetovo skrbništvo, ima za to prav gotovo dober razlog. Dvomim, da bi to počela samo zato, da bi "starega zjebala" ali kakorkoli že.
In potem si upajo govorit o tem, da gre tukaj za otrokovo dobro! Je spravljanje popoloma zdravih otrok v umobolnico dobro? Pa to, da se z njimi dela kot lastnino, kot živaljo? Za koga, bemumilomater? Prekleti prasci, ne morem drugače rečt. Gnusi se mi vseskupaj tako, da mi gre na bruhanje. Resnično ne vem, kaj bi še rekel, ker sem enostavno preveč paf...
Resda ne poznam ne matere ne očeta (in tega ali je pedofil ali ne) niti uboge punčare, ki mora kot žrtveno jagnje trpeti zaradi napak drugih in te naše brezvestne države. Pa kakšen foter si, če lastnega otroka strpaš v norišnico? Bohpomagej!!! Ne vem, kako lahko spi ponoči, jaz ne bi mogel. Kakorkoli že, mislim, da je tako početje nesprejemljivo v današnji civilizirani družbi, kot tudi to, da kobajagi tukaj nihče ne more ničesat ukrenit, država nemo gleda in sedi križem rok. In upam si rečt, da to ni edini primer.
Kakorkoli že, upam da se bo stvar karseda dobro končala...