Minimalna plača in nemogoče je normalno živeti

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.839
113
prihodnost je negotova...sistem se ne bo zacel podirat bo pa imel folk vedno manjdenarja za neinteršpare...kar se že čuti...omeniš komu ce grekdajna kak izlet, potovanje, si kaj privosci, gre jest (v smislu da ne gleda na denar), naredi nekaj zase, preprosto uziva...in odgoovri so, ja ni casa, sploh pa ni denarja itd...da po drugi strani kadi, pijancuje in vsak dan zapravlja v interšparih je pa samoumevno. Ubogi ljudje v duši. jim nič ne zavidam. Živim bogato brez interšpara.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Problem našega srednjega sloja je v tem, da se noče vozit z golfi, lagunami in podobnimi avti, pač pa se po stari navadi zakredeitirajo in raje vozijo A6, X5 in podobne avtomobile...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
355
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Problem našega srednjega sloja je v tem, da se noče vozit z golfi, lagunami in podobnimi avti, pač pa se po stari navadi zakredeitirajo in raje vozijo A6, X5 in podobne avtomobile...
Se mi zdi, da velika večina se vseeno vozi kar z Golfi in podobnim. Razen, če moja družba spada v nižji sloj
grin1.gif
.
Kar pa recimo opažam je nenormalno število novih A3 na cesti. V bistvu za isto ceno, ko bi dobili recimo Laguno raje nabavijo razred manjši ''premier'' avto. Pač različne prioritete, saj tudi z njim se da it na morje BP dokler si v dveh, potem se pa pač malo pomatraš
grin1.gif
.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Sodelavec je bil ne tako davno nazaj še zagrizen BMW fan, pred nedavnim pa si je nabavil (sicer rabljenega) Audija in njegova izjava po nekaj mesecih se je glasila nekako tako ;
Audi je ful dober in nekako ti zleze pod kožo ,pa še BMW se mi ne zdi več tako fajn.
Tako da A3 mene ne presenečajo kot nadomestek za Lagune

vejca

Pripravnik
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Obisk hipermarketa je pravi družinsk izlet - doživetje. Mati, oča, trije pamži, direktno z garsoniere v nov bmw in v hipermarket. Nek se vidi, nek se zna

No smo tudi taki ki imamo po 20 km in več do prve malo bolj spodobne trgovine in gremo v nabavo hrane enkrat ali dvakrat na mesec in takrat imamo posledično polne vozičke. Ker ne moreš vsak dan po kruh, mleko in salamo.
Pač nam to ni omogočeno.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Kruh spečeš sam pa ti drži kr neki časa za razliko od kupljenega. Jaz tega sicer ne prakticiram pogosto, ker mam trgovino v bloku ampak včasih me pa prime, da enga domačga spečem.
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
Če pa hočeš videt yugote, katre, favoritke, golfe2,... in druge slabše avte, pa pridi gdaj v pomurje tu jih je še precej.

Sorry, samo avto dons pa ni problem... da se furaš v yugotu ali katri si si izključno samo sam kriv, ker se ne pobrigaš za kaj bolj normalnega. Unoti in podobne zadeve se prodajajo za tako smešen denar, da se nobenmu ni treba v yugotu furat....

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kje je pa razlika med unotom in katro....

pravzaprav je katra dosti bolj cool kot uno....
cheer.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ja seveda.... verjetno se bo najdu tud kdo, ki bo reku, da se je bolj ql furat v yugotu kot v unotu ampak to sploh ni bistvo....

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
itak je yugo boljš od unota......generalka za kišto pira, rezervni deli for free
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Vsi, ki se sprašujete, kje so revni in opevate našo "bogato" družbo, dajte kak oglas na www.podarimo.si. Mi smo namreč tam prejšnji teden podarili mikrovalovko. Mama je dobila toliko mailov in klicev, da ji je šlo ob 3h zjutraj, ko je odgovorila vsem, že pošteno na jok. Toliko o tem. Ta teden smo praznili omare in bomo podarili stara oblačila. Mamina so šla za med. Ne se slepit z mislijo, da je v tej državi vse oh in sploh. Vedno več je bogatih a hkrati še bolj vedno več revnih.
frown-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Ah daj no. Koliko pa lahko iztržiš za 4 leta staro Sharpovo mikrovalovko? Pa za stare cunje?