Mini kamera Pioneer

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Kompletno ozvočenje je zamenjano, kamera pritrjena. Ko sem videl, kakšni so original zvočniki, mi je šlo kar na smeh. No name varianta, praktično skoraj brez magnetov. No zdaj vsaj špila, tako kot sem si želel.
Originalni radio, ojačevalec in woofer so zmontirani v poglobljeno dno prtljažnika, tako da še vedno ostane praktično prtljažnik prazen. Zamenjani so tudi prvi (ločen 2-way sistem) in zadnji (coaxialni 2-way) zvočniki, izolirana vrata in zadnji boki.

Originalni zvočnik

Poglobljeno dno prtljažnika, woofer je montiran na novo narejeno dno/pokrov.

Praktično prazen prtljažnik

Kamera za vzvratno vožnjo deluje super.

B81

22. jul 2007
37.665
10.953
113
To ti je vse oni delal?

V prtljažniku so zdaj ojačevalec, woofer in orig. radio?

Super btw.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Ja vse je "oni" delal. Radio Vili.
Tako je, v prtljažniku oz. v nejgovem poglobljenem dnu so skriti ojačevalec, woofer in orig. radio, ki služi samo temu, da se na displayu prikazujejo temperatura in smer pihanja. Tako ima pač vezano Honda

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Za Renault Senica obstaja kaj takega? To sem že študiral, da bi kupil ... predvsem za parkirplac, ker moja mi ga je že enkrat ruknila zadaj, ko je parkirala .. od takrat pa ji pravim, da ji bom kamero kupil :p

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Saj to je v bistvu univerzalna kamera, samo avtoradio mora imeti možnost priklopa. No pri parkiranju bolj služi kot pripomoček, da vidiš če je kakšna ovira za tabo, ki jo skozi šipo ne vidiš, ali pa jo senzorji ne zaznajo... recimo kakšni količki.
Jaz sem z njo zaenkrat zadovoljen, tudi v popolni temi se na ekranu vidi, kot bi bil dan.