Mini Cooper S (divjanje po slovenskih cestah)

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
http://smotri.com/video/view/?id=v17513129d61

Lepo se nese
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
A to je tisti naš znanec z mobisuxa? Poreklo in ceste so taprave!
grin1.gif

Sicer pa hitrosti niso visoke, se da it hitreje, je pa res da ponoči na določenih mestih vedno srečaš srnjad in pa kamne tako da je tako divjanje sila rizično. V naselju vozi zgledno!
zmaga.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
to je zate zgledno? in potem spet kako familijo ubit,a
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
grin1.gif

Un je mel modrega, ta je pa rumen, razn ce je kej zamenjal do sedaj.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
grin1.gif

Un je mel modrega, ta je pa rumen, razn ce je kej zamenjal do sedaj.

Kje si pa barvo ti ujel?
grin1.gif
No mogoče sem res spregledal, samo sam vidi samo "temo" ...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Tolmin via Kobarid?

Kanal via Čiginj.

Citat:
Sicer pa hitrosti niso visoke, se da it hitreje, je pa res da ponoči na določenih mestih vedno srečaš srnjad in pa kamne tako da je tako divjanje sila rizično. V naselju vozi zgledno!
zmaga.gif
In on men gnjavi življenje, ko sem hotel prehitet čiča, katerega sem na mostu skoraj nabasal. Ma pejt nekam.
smile-1.gif

Men ne zgleda ravno počasi. Sicer sam še nisem probal, ma v 5min, skozi naselje po omejitvah, priti iz Kanal skoraj do Čiginja, najbrž ni ravno počasi. Sicer pa ni problem izračunat povprečno, samo najdit je treba kolk je km. Čas mamo. In tale Mini je
shocked-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Pot od mosta na Kanalu do odseka kjer se zavije za jez HE (Sela pri Volčah) je po googlu (routing) 11.2km, in tip porabi za tole 5:30min.

11200 m / 330 sec ≃ 34m/sec = 122.5 km/h

To je povprečna hitrost cele poti. Če vozi po Ročinju (samo center) in Doblarju (tu gre sicer malce hitreje) 60km/h je cca. 1km ali še to ne v nižji hitrosti. Tako na pamet so ravnine 180km/h, ovinki pa niso pretirano hitro zvoženi. Je pa potrebno vedet da na teh ravninah vsak ata vozi na tromestni številki.

No na koncu pa še omenit za tiste ki ne vedo da je tale odsek eden najboljj nevarnih in vsako leto pobere par ljudi. Tudi letos je enega že odneslo (neznano kam), ko se začne motoristična sezona se pa žrtve kar nabirajo. Da ne bo izpadlo da hvalim tega tipa, jasno obsojam dejanje in to se ne dela!
10.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Če bo vozil samo po svojem pasu, bi bil "vzoren divjak". Še skozi naselja je spustil gas (vsaj čez prvega).

Ima kakšne posebne prenose ali kaj je to za eno "WRC" piskanje?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Fanta so našli. In ga je odneslo točno na 4.25min na tem posnetku (desni ovinek) Kot se vidi, tam je malo neravnin. Še tale mini poskoči, pa ni katerokoli podvozje gor, ampak TOP. Sej mogoče je sedaj že popravljeno, ker bog si ga vedi koliko je tale posnetek star. In seveda, potem fant brez pameti, v dežju, s kakšnim starim podvozjem ali pa ultra super duper trdimi amortizerji (on je seveda mislil, kako bo to sedaj držalo). En kuceljčk in hop, gre po svoje. Sicer nikoli ne bomo vedeli kaj je bilo. Mogoče mu je pa srna skočila ne cesto. Dejstvo pa je, da je bilo prekleto hitro, če je priletel s sprednjim delom v steno potem je pa itak sledil katapult, ker je najbrž imel kolesa močno obrnjena v desno. Tam je asfalt grob in tudi v dežju prekleto drži.
cool-1.gif

Tudi sam sem 1x snemal tole ravnino in naprej, v dežju. In pred tem ovinkom je polno stoječe vode. Ne da se mi iskat posnetka.

To piskanje je kompresorček, kateri že takrat najbrž ni filal serijsko, ampak eno mejčkeno več. Fant si sam rihta avto in tudi izdeluje kose, ker se pač ne dobi dosti dobrega in kvalitetnega za minije.
shocked-1.gif
Skratka, kapo dol. Se pa strinjam, da tako se ne dela.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Zgražanje gor, dol. Po glasovih sodeč ni bil sam. Torej dva tirje v avtu. 5 let nazaj se ve kako so končali trije pred Kobaridom v vasi Idrsko, ki so vozili podobono hitrost. In naj bi seni se tukaj zgražali, ker se drugi zgražajo kako on vozi. Če je slučanjo ta tip za katerega mislim da je, potem je škoda besed, ker njegovega brata je tudi hitrost vzela.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
In kako lahko sedaj ti primerjaš enega, kateri je imel polno rit alkohola, ker drugače se tam ni moralo dogajati. Fantu je močno zaostajal film, kar se je videlo po sledeh avtomobila, kateri je reagiral vsaj 1s preksno.

In seveda, če se bo tale z minijem ubil, bodo itak vsi rekli, ehhh sej je itak skoz norel. Še s posnetki se je hvalil na netu, ko tako radi rečete te besede. Četudi bi bil vzrok srna, kamen, nasprti vozeč, kamion, you name it, boste vi enostavno rekli. Eh....sej to je un ko se je še hvalil s posnetki na netu. Enako bo zame, ma mogoče bo pri meni celo obstajal posnetek vzroka nesreče.Če ne bojo palcaji hitro pospravili dokaze
grims-1.gif

Ne, nobenega ne zagovarjam, samo razmišljam realno in nato kažejo moji posnetki, v katerih se mi dogajajo stvari s hitrostjo po omejitvah ali POD.
shocked-1.gif