Ali ni free šele od 5. septembra?včeraj sprobal amazon in res free poštnina, dostava pa večinoma boljša kot včasih MV. Sorry, dragi Poljaki, trenutno vas ne potrebujem več.
Ali ni free šele od 5. septembra?včeraj sprobal amazon in res free poštnina, dostava pa večinoma boljša kot včasih MV. Sorry, dragi Poljaki, trenutno vas ne potrebujem več.
samo tam, kjer je bolj počasen internetAli ni free šele od 5. septembra?
No ja, zadnje čase kar gre iz avststrije in vzhodneevropskih skladišč dobijo na naši strani Express One, ki ne shendaljo dostave potem. Ti pa cel teden pošiljajo po 5 sms na dan da boš danes dobil, pa ne danes ni šlo ampak jutri, pa spet isto naslednji dan.včeraj sprobal amazon in res free poštnina, dostava pa večinoma boljša kot včasih MV. Sorry, dragi Poljaki, trenutno vas ne potrebujem več.
Jaz imam z Express One do sedaj same dobre izkušnje (cca. 5 paketov).No ja, zadnje čase kar gre iz avststrije in vzhodneevropskih skladišč dobijo na naši strani Express One, ki ne shendaljo dostave potem. Ti pa cel teden pošiljajo po 5 sms na dan da boš danes dobil, pa ne danes ni šlo ampak jutri, pa spet isto naslednji dan.
Kar gre z DHL ali UPS (nemška in italjanska skladišča) gre BP. Samo ne moreš vedet od kje bo poslano dokler dejansko ni poslano, to je edina zamera amazonu zadnje čase.
Samo v razmislek: jaz si želim, da mV obstane in je resen igralec. Ker ne želite si, da AMZ vse izrine s trga, ker isti trenutek bodo začeli izkoriščati monopolni položaj.včeraj sprobal amazon in res free poštnina, dostava pa večinoma boljša kot včasih MV. Sorry, dragi Poljaki, trenutno vas ne potrebujem več.
Hja ...Jaz imam z Express One do sedaj same dobre izkušnje (cca. 5 paketov).
Hja ...
2 paketa. Od tega so enega dostavili, drugega pa pustili pri prvi bajti v ulici Dobro, da je tam živeči toliko fer, da mi je prinesel zadevo.
Jaz imam z Express One do sedaj same dobre izkušnje (cca. 5 paketov).
Samo v razmislek: jaz si želim, da mV obstane in je resen igralec. Ker ne želite si, da AMZ vse izrine s trga, ker isti trenutek bodo začeli izkoriščati monopolni položaj.
Jaz sem z legicami naredil glih to napako, pol pa jih ni blo z shoppsterja tri tedne, da sem ze drugje vmes narocilKot VIP kupec si se včasih lahko še pogajal okoli končne cene košarice preko emailov - zdaj te gladko odjebejo in ti rečejo da je cena kot je kjub temu da ima sosednja stran enake artikle -15%
V tem primeru je bil Lego na shoppsterju.
Nasploh opažam da je shoppster bolj ugoden. Zdaj pa bo tak in tak amazon ....
Izgleda imamo pri nas srečo s kurirji, ker pri meni tudi DPD do sedaj laufa bp.Sem mislil, da slabše kot DPD ne gre, pa sem se motil
DPD je katastrofa, vrže paket pred vrata, niti ne pozvoni, mi pa na morju... 200€ vreden paket pa na soncu. Dobro da je kamera zaznala človeka pred vrati, me opozorila, potem pa sem soseda prosil če gre pobrat paket in ga shrani dokler ne pridemo domov. Metanje paketa pred vrata ib delanje francoza je stalna praksa.
Pri meni pa ravno obratno. Vedno je poklical in se tudi prilagodil glede časa in kraj dostave (kolikor je lahko). Sedaj je nov, upam da bo isto špilalo naprej.DPD je katastrofa, vrže paket pred vrata, niti ne pozvoni, mi pa na morju... 200€ vreden paket pa na soncu. Dobro da je kamera zaznala človeka pred vrati, me opozorila, potem pa sem soseda prosil če gre pobrat paket in ga shrani dokler ne pridemo domov. Metanje paketa pred vrata ib delanje francoza je stalna praksa.
GLS vedno prej pokliče če smo doma in se dogovorimo za čas dostave.
Tocno to, treba vedet da so vsi ti kurirji itak podizvajalci, za ups pa dhl vozi pošta, ostalo pa kdor ma cajt pa kombija.Brezveze pisat najslabsa je ta in ta dostavna sluzba, problem je v kurirju ne v dostavni firmi. 2 leti nazaj sem imel konstantne probleme z GLSjevcem, je vozil en (očitno zelo len) jugo. Sem se veckrat pritozil na centralo. Potem so ga zamenjali in cudezno so problemi izginili, nov vedno poklice ali pozvoni itd. Prejsnji je pa dajal v paketomat, ni zvonil/klical ceprav delam od doma in sem v 99% doma, v nabiralniku pa seveda ni pustil listeka.
V takšnih primerih zaleže, da rečeš da paketa nisi dobil.V takšnih primerih zaleže klic na DPD. Vsaj pri meni je.
Dej ne bluzi! Nobenega ročnega vpisovanja ni več že kar nekaj časa! Če pa ti kaj ni všeč, si lahko naročiš v paketomat!Jaz kupujem skoraj vse na osebni prevzem. Ker če daš, da ti pošljejo po pošti, te potem takrat itak ni doma. In je treba na pošto. In tam ni parkinga. In je vedno vrsta, nekih penzionerjev, igralcev na srečo in sp-jev, vsak od katerih si lahko vzame tudi par (lahko tudi 10) minut. Potem pa ona to išče, pa ne najde, pa mora na roko vpisat v knjigo, pa kaj vem kaj še. Gre od pol ure do ure. Ni šans, se raje zapeljem v šiško. Pri "partnerskih" to ne gre, ok, njihova izbira, moja je pa to, da pač potem kupim drugje.
BTW, a veste, kako se je pošta digitalizirala? Sedaj delavka prečita QR kodo, da se zavede v aplikaciji, še vedno pa na roko vpisuje v tisto klinčevo knjigo. Pa še vedno ne vejo točno, kje je kaj.