Lahko naletiš prav na isto govno, kot v spletni trgovini. In potem ti prodajalec v bigbengu razlaga, kako Muskova Tesla dela hladilnike.
Morda ima celo taka Neuradna navodila, da kupcem prodaja Buče, ker je management ocenil, da so kupci v večini pač Glupi...Šel sem gledati v BB hladilnik. Tudi če je dražji kot drugod se lahko omeni, pa potem poravnajo ceno (ne vem če ta akcija se velja).
Gledam hladilnike takih pa takih dinenzij in cene, pa prodajalec gre po znamkah, ustavi se pri Tesli - srbsko/kitajska znamka. In mi reče. Saj Teslo gotovo poznate, od Muska, delajo tudi druge stvari. Potem je kazal druge znamke, sem bil za trenutek brez besed da bi karkoli ga popravljal.
Tudi sam sem opazil, da trgovci v BB forsirajo nekatere znamke. Ne vem pa, če imajo takšna navodila ali kakšno stimulacijo od posameznih znamk. Sam sem pred kratkim kupoval soundbar. V bistvu sem si ponudbo že naštudirala preko spleta, v poslovalnico sem ga šel samo iskat. Čeprav sem bil bolj kot ne že odločen, sem prodajalca vprašal kaj mi proporoca. Vse kar je priporočal je bil en model od philipsa. O drugem sploh slišat ni hotel. Sam sem bil odločen za en sonyjev model. Gospod pa kar suvereno izjavi: ja samo ta model pa nima nizkotonca. Pa mu rečem da ga ima koliko vem in tudi razstavljen je bil zraven soundbara in mu ga tudi pokažem. Pa on še vedno vztraja, da ta nizkotonec je od drugega modela. Nato je šel na lastno spletno trgovino preverit če ima dotični model nizkotonca ali ne . Tako da so gospodje očitno zelo slabo poučeni o zadevah, ki jih prodajajo.Morda ima celo taka Neuradna navodila, da kupcem prodaja Buče, ker je management ocenil, da so kupci v večini pač Glupi...
Če že nimajo za Avto Teslo imajo pa vsaj za hladilnik od Tesle
ni uradno navodilo.Morda ima celo taka Neuradna navodila, da kupcem prodaja Buče, ker je management ocenil, da so kupci v večini pač Glupi...
Če že nimajo za Avto Teslo imajo pa vsaj za hladilnik od Tesle
v praksi gre nekako takole:Žal povsod najdeš sposobne in nesposobne prodajalce. Nekateri sposobni pa so takšni, da gledajo samo na to, kje bodo dobili višjo provizijo in to forsirajo.
kot ponavadi, spet malo iz riti plozaš.povečini je pač trgovec tam, ker nima kaj za drugega za delat. Malo je tistih ki jih izdelki zanimajo, imajo doma, in zadeve poznajo. BB je pač lep primer, ker so to ene zadnjih trgovin ki imajo neko tehnično robo in bi se morali spoznat na zadeve.
Za kakšne penziče je to dovolj...za vse ostale se moramo pa sami znajt. Imamo alter.
na vsaki energijski nalepki je napisan model tvja, energijska nalepka pa je na vsakem tvju.Tega v BTC pač ni, vsaj v tednu pred črnim petkom ni bilo. Vsi televizorji imajo spodaj tablico s ceno, napisan je tudi model, samo na TV ne vidiš oznake modela.