Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ker so mi šle po glavi enake misli kot avtorju teme
Pa ker sem ravno ta vikend po radiu slišal, da naj bi za kuhanje bil električni grelec najslabši, potem je plin, indukcija pa najboljša. To je bilo mišljeno z vidika vložene energije oz izkoristka. Indukcija naj bi imela 90% izkoristek vložene energije. Upam, da sem prov slišal in si zapomnil
Citat: Uporabnik Fusion pravi:
Ker so mi šle po glavi enake misli kot avtorju teme
Pa ker sem ravno ta vikend po radiu slišal, da naj bi za kuhanje bil električni grelec najslabši, potem je plin, indukcija pa najboljša. To je bilo mišljeno z vidika vložene energije oz izkoristka. Indukcija naj bi imela 90% izkoristek vložene energije. Upam, da sem prov slišal in si zapomnil
Pri kuhanju nimaš glih kaj dobro izolirane posode ter grelnega mesta, gre veliko toplote mimo. Tukaj je indukcija jasno boljša, ker greje direktno samo posodo.
Pri kotlu/bojlerju z dobro izolacijo, pa je popolnoma vseeno, saj so izgube samega gretja primerljive.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.