Na jugu Albanije nam je iz Peugeota odpadel mikrojermen. Danes so nam ga popravili,vendar ne dela klima. Ventilator dela, vendar ven piha zgolj topel zrak. Kaj bi lahko bilo narobe? Avto je bil pregledan pred potjo,tudi klima.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Evo,se ena info iz slo., mozno da je jermen,preden je padel opletal in zadel klimo,zdej pa racunalnik zaznava napako . Potrebno priklopit avto na racunalnik oz. Za 15min odklopit minus. Ce ne pa naj bi bil avto vozen brez klime... Bo pac Balkan trip kukr se zagre...
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Za rezervne dele in delo smo dali 165?. Popravili so,zdej smo naredili cca. 5km,vse dela bp,razen klime. A mislis,da je to vozno od juga Albanije do Lj?
Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Ne poznam tvojega avta, ampak recimo... če se ti je strgal jermen ti je morda udaril kje po napeljavi klime in je spustila. Ali pa slučajno ne dela zaradi česa drugega.
Jaz bi se na tvojem mestu odpeljal brez klime nazaj v EX-YU, pa se boš tam lažje zmenil... 165€ da ti je namontiral en jermen se mi zdi ogromno.
Lahko se pa odpelješ tudi nazaj v SLO, klima ni pogoj za delovanje avta.
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Ne poznam tvojega avta, ampak recimo... če se ti je strgal jermen ti je morda udaril kje po napeljavi klime in je spustila. Ali pa slučajno ne dela zaradi česa drugega.
Jaz bi se na tvojem mestu odpeljal brez klime nazaj v EX-YU, pa se boš tam lažje zmenil... 165€ da ti je namontiral en jermen se mi zdi ogromno.
Lahko se pa odpelješ tudi nazaj v SLO, klima ni pogoj za delovanje avta.
Ja ko si v krizi te vsak ocarini, ker ve, da si enostavno primoran plačat. Lani sem na Pagu prerezal skoraj novo letno gumodva dni pred odhodom domov. Da mi je vulkanizer nabavil novo, sem za vse skup plačal tisoč kun. Aja, rezervo imam tisto osko, za nujo.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Za rezervne dele in delo smo dali 165? . Popravili so,zdej smo naredili cca. 5km,vse dela bp,razen klime. A mislis,da je to vozno od juga Albanije do Lj?