Torej imajo domači še nekaj lufta.Se mi zdi , da so ti bolj migranti(vseh vrst) problem kot kriminalci(vsrh vrst).
Torej imajo domači še nekaj lufta.Se mi zdi , da so ti bolj migranti(vseh vrst) problem kot kriminalci(vsrh vrst).
Zakaj bi jih namensko uvažali? Če nam delajo nepotrebne probleme....No vidiš, meni so večji problem "bolniki" in kriminalci vseh vrst, ti potrebujejo ostrejši tretma in ti generalno naredijo več škode.....tudi tebi in meni.
Lahko se ti tako zdi ampak drži pa to pač ne. Kriminalci (vseh vrst) so (mi) v tej zgodbi v bistvu primaren problem in če lahko število kriminalcev s preprečevanjem ilegalnih migracij držimo nižje kot bi bilo sicer, je to to. Z družbi prijaznimi ali pa še bolje koristnimi migranti pa nimam popolnoma nobenega problema.Se mi zdi , da so ti bolj migranti(vseh vrst) problem kot kriminalci(vsrh vrst).
Kdor dela probleme, ga je teba "za vrat prijet",....ne delajo pa problemov vsi migranti kot bi nekateri radi prikazali (pa če to priznajo al ne).Zakaj bi jih namensko uvažali? Če nam delajo nepotrebne probleme....
Ampak kaj pa....Kdor dela probleme, ga je teba "za vrat prijet",....ne delajo pa problemov vsi migranti kot bi nekateri radi prikazali (pa če to priznajo al ne).
Tije iz Indonezije (Otok Sulawesi/Celebes, Kraj Tana Toraja) niso muslimani. Po veri so Katoliški protestanti.Vojvode Đorđević. Če ti grdo o Slovencih, še jaz v tvojem stilu. Upam, da te ....!
Pri kitih
Why were pilot whales killed in Faroe Islands?
Cultural significance
The meat and blubber of the pilot whale are a traditional part of the diet of the Faroese community.
p.s. na Islandiji in na Japonskem tudi!
Pri psih
Jih bodo potem pojedel ali jih samo ubijejo?
Še ostalo
in tega je še in še. nekaj je preživetje, drugo so verska prepričanja in razni rituali
p.s. ne najdem pa muslimansko klavnico in prevoz krav
Nekateri so prav zgledni in se ob najmanjšem sumu, na lasten prestopek samoprijavijo policiji v Solingenu npr..Kdor dela probleme, ga je teba "za vrat prijet",....ne delajo pa problemov vsi migranti kot bi nekateri radi prikazali (pa če to priznajo al ne).
Tebi pa - kot večini zagovornikov tega idiotizma z ilegalci - niso jasne osnove - namreč, VSAK ki je prišel ilegalno čez mejo, je že kršil zakon. Čist enostavno. Mene jebejo z dokumenti in kolonami, tile pa lazijo skozi vse luknje, modeli kot ti jih pa še zagovarjate. Sori, ampak ste zglajzal popolnoma. Če imaš težavo, če bežiš, hočeš na bolje, izvoli, imaš popolnoma legalno možnost priti. Le zakaj je ne koristijo, kaj misliš ? Begunci my ass.Se mi zdi , da so ti bolj migranti(vseh vrst) problem kot kriminalci(vsrh vrst).
Tako zgleden, da jih prvo 8 zaštiha z možem ?Nekateri so prav zgledni in se ob najmanjšem sumu, na lasten prestopek samoprijavijo policiji v Solingenu npr..
Zanimivo, da noži desetetja niso bili problem, zdaj bo pa zaradi njih treba menjati zakonodajo o orožju.Scholz po napadu z nožem napovedal zaostritev zakonodaje o orožju
Najprej se je treba lotiti problema na samem izvoru. Zapreti je treba tovarno nožev v Solingenu.Tako zgleden, da jih prvo 8 zaštiha z možem ?
Tip je bil na listi za deportacijo...
Zanimivo, da noži desetetja niso bili problem, zdaj bo pa zaradi njih treba menjati zakonodajo o orožju.
Le kaj se je tako spremenilo z noži, da bo to potrebno?
Orban ima prav: no islam no cry.
Daj menjaj baterije v sarkazem detektorju.piagolo
Si idiot ali se samo delaš ?