Mighty Jump

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
TopShop

A je že kdo preizkusil? Videti je uporabno in če deluje kot v reklami, potem bi bila to prva pametna pogruntavščina v top shop ponudbi. Edino cena je mal visoka, bi se mogoče splačalo počakat, da ga dajo na dealextreme v ponudbo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
To mi ni cist jasno kako s temi malimi kablcki, avto dejansko vžge?

Videl sem že te stvari,probal pa še ne, sploh kakšen malce močnejsi dizel bi znal biti zanimiv.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Super zgleda, kabli super tanki, piksna zelo majhna, zgleda so našli revolucionaren način kako par 100A zagonskega toka spraviti iz tako majhne piksne, tako tankih kablov in hkrati nekako prelisičili 10A varovalko, da se pri več 100A skozi cigaretni vtikač ne skuri. Čas nerodnih klem z debelimi kabli je zagotovo minil!

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
TopShop

hysterical-1.gif

Tole ti pomaga samo toliko, da ti pri menjavi baterije ostanejo nastavitve ure in koda radia.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tole verjetno še fičota ne vžge, kaj šele čolna v reklami.
hysterical-1.gif

Ker ko imaš prazen akumulator, je prazen. Gotovo, fertik, aus. Meni ga še na porivaje navzdol po klancu ne uspe vžgat, kje je potem šele neka piksna s kabli debeline za polnjenje mobitela.

V glavnem, namenski kabli, ki delujejo, stanejo okoli 10 - 15 evrov, se gotovo bolj splača.

Nazadnje urejeno:

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Če je kakšen manjši bencinar in da je akumulator ravno na meji da ne zalavfa, bi tole mogoče znalo pomagati.
Če je pa popolnoma izpraznjen, pa sigurno ni variante da bi tole čudo pomagalo.
Pa če hočeš da ti pomaga, ga je potrebno tudi stalno polniti. Če ti pol leta leži v predalu nima učinka.
smile-1.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Ma daj, malo pomisli, kolikokrat se ti pa v realnosti sprazni akumulator, da avta ne moreš vžgat? Vsi porabniki se izključijo, ko izvlečeš ključ, razen če nisi vezal kaj extra po ravno ne najpametnejši logiki. Ko akumulator gre, pač gre in takrat ga je treba zamenjat.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Super zgleda, kabli super tanki, piksna zelo majhna, zgleda so našli revolucionaren način kako par 100A zagonskega toka spraviti iz tako majhne piksne, tako tankih kablov in hkrati nekako prelisičili 10A varovalko, da se pri več 100A skozi cigaretni vtikač ne skuri. Čas nerodnih klem z debelimi kabli je zagotovo minil!

LOL, točno tako, heheh.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Se pravi niti v teoriji ne gre? Nisem štromar in bi nasedel vsaj ideji če že ne tejle izvedbi... ampak na varovalko vžigalnika pa nisem pomislil. Hja nič, kleme v avto, te vsaj kakšna nesrečna deklica na parkingu potem gleda kot heroja, ko jo zaverglaš
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Ma daj, malo pomisli, kolikokrat se ti pa v realnosti sprazni akumulator, da avta ne moreš vžgat?
Še vsakič, ko sem pozabil prižgane luči. Celo enkrat sem se 3 km peljal v dolino brez motorja (tri kilometre, ja!) in poskušal vžigati, pa tudi najmanj ni kihnil. Drugače kot s kabli na drug avto se ni vžgal.