Michael Schumacher se hudo ponesrečil na smučanju

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Imel sem kolego ki se je z motorjem v vasi blizu M S zaletel na križišču v križ, ja bog mu daj večni pokoj, vendar je takrat preživel z zlomljeno lobanjo itd, pozneje dolgo let po tem je umrl zaradi druge bolezni, ja dragi moji skoraj 6 mesecev je bil v komi in ko so ga prebudili se mu je res pozneje poznalo da ni več čisto v redu z možgani vendar je živel dalje normalno, tole okoli šumija pa je cirkus in bo ostal , on je v tako dobrih rokah da verjamem da se bo izvlekel iz tega , poglejte kajko dolgo so držali Šarona po kapi pri življenju, ne gre primerjati vendar je dandanes že vse mogoče.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.789
113
ja držali ja, k sebi pa ni prišo..plus, kar je še najbolj fascinantno, da načelno lahko "odzivaš" na okolico, a tega ne moreš pokazat. In to x let.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113
Po navedbah virov, naj bi se že odzival na ukaze. Sicer Schumacherjeva predstavnica pravi, da bi lahko zbujanje potekalo dolgo.

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
komentar iz 24 ur :

diverzantka 31.01.2014 10:10:09
1
Vesela sem, da je bolje če prav mi njegova vožnja nikoli ni ugajala. Vozi nekako "preko trupel". Brezobzirno. Raje imam "čustvene voznike". Npr. kot je vozil Ayrton Senna.

aplauz.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ampak,dirkanje je brezobzirno....ce ne si kot Massa recimo. Ko neha,noben vec ne ve kdo si bil. Za zmago mors bit surov!

I

Izbrisan uporabnik #488

Ayrton se mi je zdel pravi psiho, šumi pa je bil namazan z vsemi švabskimi fintami.

Tista scena v Monaku za pole position je bila vrhunska
smile-1.gif
prljava igra, a ne psihopatska.

Ayrton pa zmešan, je vnaprej napovedal, da bo trčil...

Mimogrede, ste gledali film o Laudi?

Saj je kar kul za pogledat.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Senna ni bil psiho... on je slisal, se pogovarjal z Njim, On ga je vodil... eat this
smile-1.gif