Potem v strogo homofobnih državah ne bi bilo homoseksualnosti. Pa jih res ni?Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Ja, spolna usmerjenost je 100 odstotno v domeni kulture.
Citat:
Kaj je nekomu všeč, je relativno: če ne poznaš drugega kot to, da te pri 13. prodajo nekemu starcu, potem se ne pritožuješ, ker drugega tako in tako ne poznaš.
-če ne poznaš ničesar drugega ne veš kaj ti je všeč če ne veš kaj ti je všeč ne moreš ničesar spremeniti.Citat:
Zakaj bi živeli v jamah - imamo možgane, ves čas razvijamo nove zadeve, posledično se spreminja tudi družba. Kar je normalno danes, je jutri že nenormalno.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Potem v strogo homofobnih državah ne bi bilo homoseksualnosti. Pa jih res ni?Citat:
v iranu je niCitat:
Uporabnik titov pravi:
Si pa vsekakor dokazal, da je povezava porasti števila posilstev s številom imigrantov na Švedskem.
To da baba paše v kuhinjo je jansno že iz pradavnine, desc pa je moral bit desc in domov prinesti meso za v lonec.Danes nam poskušajo babe komandirat, desci naj bi pa doma kuhali... Saj ne more bit drugače kot je, ko gre vse v maloro...Citat:
propad človeštva, ker nekdo uporablja gel in je dietni sladoled? Pismo, prej bi rekel,da nevarnost za propad človeštva preti iz strani ideologije, ki ženske postavlja v kuhinjo in daje moškemu popoln nadzor nad njihovimi telesi.
Gre zgolj za to, da spolna usmerjenost pred rojstvom ni določena. In v večini primerov to, kar v obdobju vzgoje zacementira kultura, tudi ostane. V mnogih primerih pa ni tako - kot anekdotni primer sem ti navedel spletno stran urgenca.com, on išče njega, in poglej število oglasov ter ga primerjaj s statističnim odstotkov gejev v Sloveniji (uradno tam do 5 odstotokv, odvisno, katero raziskavo gledaš) - nekaj se tu ne ujema. VCitat:
Uporabnik titov pravi:
In si imel že kaj sreče?
To, da smo bo privzeto biseksualni, pa močno dvomim, da je res.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
To da baba paše v kuhinjo je jansno že iz pradavnine, desc pa je moral bit desc in domov prinesti meso za v lonec.Danes nam poskušajo babe komandirat, desci naj bi pa doma kuhali... Saj ne more bit drugače kot je, ko gre vse v maloro...
Muslimanske babe pa vse to zmorejo in to z veseljemCitat:
Uporabnik barvica pravi:
A bejž, a se vi kot moški tudi kaj potrudite okoli žensk?? Noooot. Oprosti, meni se po dolgem delovniku in še opravljenih stvareh doma, beri kuhanje, pospravljanje,.... ravno ne da vedno noge narazen dat! Da prideš lepo domov na skuhano, pospravljeno itd,....kao utrujen od službe, greš na računalnik in potem bi pa še....., jaz pa medtem vse poštimam, jok brate odpade....
No povej kako pa ti svoji lepši polovici pomagaš??
Saj res, sem pozabila, moški Alterjevskega kova si želite, kuharico, sobarico, varuško,ljubico pa še kurbo vse v enem ženskem telesu. Oprosti, takšne smo pa že oddane.
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Saj res, sem pozabila, moški Alterjevskega kova si želite, kuharico, sobarico, varuško,ljubico pa še kurbo vse v enem ženskem telesu. Oprosti, takšne smo pa že oddane.