Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Lani mi je bil zabaven (ker sem prvič slišal za njega), letos je pa že morilo, še posebej, ker so na Schengnu v ponedeljek ob pol petih zjutraj eni "za foro" vdirali v šotore in "iskali" Marjana. Saj jaz sem zelo za fore, samo to pa ni več normalno.
Kolikor je meni znana zgodba - par let nazaj se je na nekem festivalu ( domnevam Metalcamp ) zgubil - Marjan.
In so ga pač iskal...tako da so ga klical po celem kampu.... no ja.... to je postala neka tradicia da se sedaj vsi pijani sredi noči ali dneva po kampu derejo MARJAN...MARJAN
Kolikor je meni znana zgodba - par let nazaj se je na nekem festivalu ( domnevam Metalcamp ) zgubil - Marjan.
In so ga pač iskal...tako da so ga klical po celem kampu.... no ja.... to je postala neka tradicia da se sedaj vsi pijani sredi noči ali dneva po kampu derejo MARJAN...MARJAN
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.