Metalci

twins

Pripravnik
21. nov 2011
63
0
6
Savinjska
kdor ni biu na metal campu mu je lohk žal! :D

res je blo epic... drugac smo pa našl marjana! :D notr je ena majhna gostila "pr marjanu" ;D

je pa tale Marjan ratu kr prevč "ljudski".. na vseh bol metal festivalih ga iščejo.. na rock otoču so ga, na metal krampu, na smallfestu...

Nazadnje urejeno:

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Marjan je čist bedn, iščejo ga že na vsaki pasji procesiji
uf-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Lani mi je bil zabaven (ker sem prvič slišal za njega), letos je pa že morilo, še posebej, ker so na Schengnu v ponedeljek ob pol petih zjutraj eni "za foro" vdirali v šotore in "iskali" Marjana. Saj jaz sem zelo za fore, samo to pa ni več normalno.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
43
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
kdo je marjan

Kolikor je meni znana zgodba - par let nazaj se je na nekem festivalu ( domnevam Metalcamp ) zgubil - Marjan.

In so ga pač iskal...tako da so ga klical po celem kampu.... no ja.... to je postala neka tradicia da se sedaj vsi pijani sredi noči ali dneva po kampu derejo MARJAN...MARJAN

bonk.gif

Če je kaj drugače naj me kdo popravi.

twins

Pripravnik
21. nov 2011
63
0
6
Savinjska
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
kdo je marjan

Kolikor je meni znana zgodba - par let nazaj se je na nekem festivalu ( domnevam Metalcamp ) zgubil - Marjan.

In so ga pač iskal...tako da so ga klical po celem kampu.... no ja.... to je postala neka tradicia da se sedaj vsi pijani sredi noči ali dneva po kampu derejo MARJAN...MARJAN

bonk.gif

Če je kaj drugače naj me kdo popravi.

maš prov, zacel se je pa na prvem al drugem metalcampu 04 al 05 ...