Mestni avto z visokim sedenjem

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Samo a nismo skupaj ugotavljali kako so modeli pri nas oskubljeni? Da imajo celo kasetar namesto CD predvajalnika??
Ga je imel sodelavec kot nadomestnega in sva šla do stranke... Well, moj Modus je gajba, Fusion pa še ene dvakrat večja... Tako in drugače...
Verjetno čisto prvi modeli so res imeli kasetar, novejši pa potem že CD, vsaj kolikor se spomnim.
Ampak to je itak za starejše večinoma popolnoma nepomembno.
Gajba gor ali dol, avto je res izredno primeren za starejše. Zakaj, sem pa že zgoraj napisal.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.498
113
49
Na sončni strani ALP
Imamo službenega fuziona in fokusa. Po navadi je težko dobit ta malega... Le zakaj?
smile-1.gif

Doma bi ga z veseljem imel za drugi avto. Dovolj velik za v trgovino, kuča-posao, vrtec/šola...

Od opreme ima potovalni računalnik, avtomatsko klimo, CD radio,,, Men je všečen.
Tudi na poti v prestolnico ga je fajn ganjat. Sicer je potem žejen, pa vseeno...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
Fotr cedalje tezje zleze iz trenutnega avta (Citroen C2). Tako da razmislja o zamenjavi z necim, kjer se sedi bolj visoko. Poleg visokega sedenja je pogoj se, da je majhen mestni avto, bencinar s cim nizjimi stroski, rabljen, s ceno do 3,5k, ali manj.

Meni je na misel prisel Modus 1.2. Se najde se kaksen malcek z visokim sedenjem?

Gremo na premium;
http://www.avto.net/Ads/result...odelsearch=Musa