mešano na žaru ;)

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Jaz bom vzel za 60m2 .. mi je že ta cena odlična.

Troslojni .. to samo položiš, pa je, a ne? Nič brušenja itd itd ..

Preko meje pa .. v kombi pa udri Mujo? Ne težijo nič?

Za ZG sem jih tudi vprašal, pa še čakam info.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tro ali dvoslojni..vse je lahko brez limanja. ampak jaz sem limal. kje rni ok..je cuden zvok. tkoda moj predlog je lim

60m2 daš v dva avta, na dva prehoda..avto še počepne ne..pa kok€ je že free.

brušenja za gotovi ni.

bose

Pripravnik
23. sep 2009
294
14
18
daleč,daleč,daleč proč
Pazi kaj delaš. Tudi sam sem hotel imeti lamelni parket ali pa intarzije, pa mi mi je mojster, ki mi je delal "estrihe"
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

kenhom

Pripravnik
14. sep 2010
36
0
6
lahko malo hi-jackam temo?

Zanima me, pri teh parketih in podih, je kdo ze videl ali ima izkusnje s PVC podi? jaz sem danes bil v eni stacuni v BTC Lj, in nisem mogel verjet, da zadeva ni les. Imajo imitacije lesa, od rustikal, do hrasta itd... gre pa se za 3mm PVC, ki ga polozis na izravnalno maso. Zadeva zgleda super, je topla na dotik, celo med "deskami" so utori, da izgleda prav parket.
Zanima pa me, ali ga kdo ima in kaksne izkusnje imate?

Hvala za odg!

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Imam jaz. V kuhinji in jedilnici. Firma ObjectFlor
Lahko samo pohvalim ali pa če rečem takole, razmišljam da bi po celem stanovanju položil omenjeno zadevo. Po 2 letih uporabe je zadeva kot 1.dan. Nobenega risa po tlej ( imamo psa , ki divja kot norc) tudi pade nam kdaj pa kdaj kaj na tla (ni udrtin) če pa se že fizično poškoduje , da ni za gledat ( men se še ni) vzameš v roke sušilnik za lase, pogreješ in zamenjaš pas z novim...Simple.
Poleg tega vsak ki je zadevo videl , me vpraša kje sem dobil tako lep parket. Gladko se mi smeje, sploh ko jih moram prepričat da to ni parket ampak PVC.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Eeee...takole:
za m2 sem dal 22€ - cena je brez polaganja, lepi se pa na estrih ali pa na kakšno drugo podlago, npr.star parket...
Tudi na ploščice, ampak moraš dat prej izravnalno maso, da zapolni fuge...