Se popravljam, distronic je okoli 2.500,00 eur dodatka. Imaš pa aktivni tempomat, pomagala, opozorila, mrtvi kot, itd.
Dodatno pa lahko ne vzameš Distronica in še vedno kupiš mrtvi kot, če želiš.
Če želiš aktivna pomagala in aktivni tempomat, potem je Distronic magična beseda
Command ima večji infotainment zaslon, pri novih je zraven že apple car play, dodatno dobiš touch pad (ki je brezveze) in ima svojo MB navigacijo (ki je boljša od Garmina). Ima tudi prepoznavo znakov in aktivno opozarjanje na kolone (ki ne deluje v Slo, kar ti pozabijo povedat...).
Navadni infotainment ima Garmin navigacijo, ki je za moje pojme čisto solidna, manjši zaslon (pa še tega zvečer ugašam, ker mi gre na živce), apple car play moraš kupit posebej. Oba imata že BT povezljivost, ki za potrebe telefona in muzike deluje dobro.
Prav ta ročka je Distronic. Z njo aktiviraš in kontroliraš aktivni tempomat, hkrati pa opravlja še funkcijo limiterja, če ga rabiš.
Od dodatne opreme se meni zdi odlična izbira memory za sedeže (če 2 ali več vozijo avto). Ker preden si nastaviš sedež po svojih željah traja, potem ti pa drugi vse podere.
Če te rado zebe ali imaš avto zunaj, potem razmišljaj o gretih sedežih, volanu in gretju na mestu (odlična zadeva, ker se ob hladnih dnevih avtomatsko zažene ob zagonu avta in je voda motorja ogreta veliko hitreje, hkrati pa tudi kabina.
Alcantara sedeži so odlični in jih ne bi menjal za nobeno usnje.
NE VZEMI klavirske piano notranjosti panelov! Karkoli drugega (mat), samo piano ne. zadeva mogoče izgleda ok, ko je sijoča črna barva, se pa takoj opraska, vidi se vsak dotik in prah. Obup.
Če imaš rad glasbo...osnovno ozvočenje je ok. Burmester nadgradnja je....boljša
360 stopinjska kamera je zakon. Pika.
Seveda boš vzel LED luči.
66 litrski tank je luštna (poceni) nadgradnja, da delaš konstantno 800+ km vožnje.
Zračno vzmetenje je fantastično...dokler dela.