Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ne bo zastopil, tak avto samo kupit je še najlažje...potem ga pa imet, je pa kruh in voda. Na to sem cikal,da novega ne bo noben imel. Par lizing farerjev in pa težkih frajerjev ki dejansko imajo..Ko bodo pa rabljeni pa bo druga zgodba. Pa plin pa ostale čičarije.
Ne vem po čem sklepaš, da bi moral za gumo za 400€, redne servise pa registracijo kredit jemat. Ne bi rabil, ampak mam pa čisto druge prioritete kot pa avto, zato se tega pač nikdar ne bi šel
Ja saj se razumeva. Tudi ne bi mi bil glih poseben užitek prodat stanovanje, da bi to kupil. Če bi mi pa bla to prioriteta bi tud šlo, tako kot veliko slovencem, ki natepavajo nezabeljeno zelje, da vozijo golfa.
Sam stemle sprednjim koncem so pa SL unicl, SL je vedno deloval zaheban, zadnji konec je isti kot vedno, sprednji bi mogu bit pa mal bolj oster in ne tak brezvezen atovski. Bomo vidl kaj bo ko bo na cesti
Mercedesov slog oblikovanja v zadnjem času mi je bil zelo všeč. Recimo novi E, C itd. Se je videlo na dejtalih da se vračajo v preteklost. To zgoraj je žalost.
OFF:
Se pa bojim da bodo avtomobili vse bolj podobni med sabo ne glede na poreklo. Začelo se je z malčki, nadaljuje v nižjem srednjem razredu...
Meni tudi. Odziv tukaj podoben, kot takrat, ko je bil predstavljen nov CLS ... da je stari lepši pa to in ono. Meni je novi CLS veliko lepši od starega, pa tudi tole je stroj.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.