Mercator... oh ja

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Me prav nič ne zanima sistem dela in ozadje. Ravno danes sem "silom prilike" (mati) po dolgem času spet bil v lokalni poslovalnici Tuša. Že jaz sem skoraj popizdil, kako znajo zakomplicirati kasiranje enega vozička robe. Ljudje v vrsti pa so tudi
rolleyes-1.gif
.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.981
6.033
113
Jaz vidim tu en kup živčnih ljudi, ne pozabite da boste tudi vi nekoč stari in počasni.
Glede uslužbencev v Hoferju in Lidlu pa raje nebi, tako prestrašenih ljudi že dolgo nisem videl (se izogibam kolikor se le ta obiskom v dotičnih trgovinah).
Ne vem kakšen probleme imate s Tuševimi trgovinami, vrsta je povsod, pač počakaš.

by Loesje:
Hitra hrana, hitri avtomobil, hiter seks...pa še vedno nimam časa!

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Kje pa si ti videl prestrašene delavke v Hoferju/Lidlu
confused-1.gif

Meni se je dosti bolj prestrašena zdela teta v Sparu, ko ji je moje dete reklo za en pakete slikic Safari Mania, račun pa je bil 6 EUR...
shocked-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Glede avtomatskega skeniranja: Greš čez dve antene (te imajo itak že od nekdaj, na izhodu) in ti z RFID poskenira vse. Pa če imaš v vozičku, roki, na glavi ali pod pazduho. Opcijsko ti lahko še plačilno kartico zajame in samo en gumb stisneš na blagajni, da potrdiš plačilo (lahko z istočasnim preverjanjem prstnega odtisa, da ne more bilokdo s tvojo kartico nakupovati)

Tehnološko to ni noben problem.

ja ampak bi moral antene kar navit da bi vse rfidje pobralo, še posebej iz žičnatega vozička ane
wink-1.gif
tako da jest ne bi glih mimo tistga sevanja hodu predolgo. Že ABC je na spektralcu udaru čuden šus....

koliko

Guru
21. avg 2007
4.436
2.531
113
SV SLO
Res me zanima kaj za vraga delate v Tuš-u ob prazni trgovini. Gužva pa edino na blagajni. Če ne boste spremenili načina dela oziroma sistema dela boste ostali brez strank. Pri nas ima tuš meni zelo priročne lokacije samo če se le da se ga izognem v velikem loku. Zaradi zgrešenega sistema pač nisem pripravljen gubiti svojega časa.

No v tušu niti ne poskušajte z hitro blagajno.
https://www.youtube.com/watch?v=nILPNw9b7PE

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:
Uporabnik iii pravi:
Ej tole s hitro hoferjevo blagajno in kartico sem tudi jaz presenečen kako hitra je lahko!
pritisneš enter in že imaš listek! praktično v 1sek!!

--se komu sanja od česa vse je to odvisno??

Nisem bil še pozoren, ker večinoma plačujem z gotovino. Gre tako hitro tudi pri večjih zneskih? Lahko, da je sistem nastavljen, da pri manjših zneskih ne čaka na avtorizacijo.

Seveda se dela avtorizacija, razlika je samo v tem, da Lidl/Hofer imajo POS vezan na IP povezavo (optika) in je zato vse skupaj zelo hitro. Mercator nima tega. Enako hiter kot Hofer/Lidl je tudi Spar.