branjevka te ne bo jebala 5 %. Ker to je isto, kot da bi se šel k njej pritoževat, da je bilo od cele glave solate pet listov za odmet.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Če pa bo kaka "smrdljivka" med jajci od branjevke, pa potem vem, na koga se obrnit.![]()
Najbrž so pokvarjena jajca pobrala ven. To pa ti spet ni všeč, kajne?Citat:
Pač ta problem z jajci ni bil prvi, ker sem že kupil škatlo 10-ih jajc, v kateri jih je bilo v resnici 8.
prav veliko jajc od kur ki dejansko kaj vidijo sonca, najbrž ni veliko na tržnicah. Se spomnim kakšne sitnosti je imela mat, ko je izbruhnila pričja gripa, tistih nekaj kur pa v radiju 100m okoli hiše....Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sicer je pa tako: ona prava domača jajca iz kurnika so običajno polna kurjega dreka. Grem stavit, da se jih ti še dotakneš ne, če ni popolnoma opran.
Dobra ostanejo na dnu. Tista glih za glih lebdijo, a je vrh še vedno pod vodo, dno pa se dotika dna - lebdijo postavljena pokonci, en del se dotika dna. Vse ostalo je pokvarjeno.Citat:
Uporabnik Benady pravi:
sedaj pa resno
jajca testiraš v vodi...dobra ostanejo ležeč na dnu, pokvarjena pa plavajo....ali se postavijo pokonci![]()
Citat:
![]()
Saj vem, mogoče sem se nekoliko nerodno izrazil, ampak to vseeno ne spremeni dejstva in moje prve misli, ki sem jo potem napisal v prvem postu...
Pač ta problem z jajci ni bil prvi, ker sem že kupil škatlo 10-ih jajc, v kateri jih je bilo v resnici 8. Pa tudi razbita jajca so že bila not, posledica je bila potem ta, da so bile lupine ostalih jajc vse popacane s posušenim beljakom in rumenjakom. Zato, "keber", vedno odprem škatlo in preverim vsebino. Je pa bil to prvi smrdljiv primer...
Če pa bo kaka "smrdljivka" med jajci od branjevke, pa potem vem, na koga se obrnit.![]()
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Citat:
da so bile lupine ostalih jajc vse popacane s posušenim beljakom in rumenjakom.
Sej kure jih pa ocistijo takoj, ko jih znesejo? Kaj bi sele rekel, ce bi jih pobiral direktno iz kokosnjaka![]()