Mercator boni

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
rolleyes-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Uskladit glavno blagajno? Nekdo kupi laptop za 800€, da gotovino, ti pa napišeš, da je plačal z boni. Rešeno. Niso vsi šalabajzerji.
In zakaj bi se nekdo jebal in raskiral samo zaradi tvojega spezdevanja (ker bi lahko tudi v merkatorju kupil hladilnik)
bonk.gif

....pa blagajne so pod kamerami in pri morebitni kontroli vidijo da je dal keš ,blokirani pa so boni -avtomatsko adijo ,druge varijante ni!
....in ravno tisti dan je bilo ene 15 kupcev laptopov za točno 800€...
hysterical-1.gif

Škoda sploh kej razlagat egoistom ,ki v življenju ne vidijo drugega kot sebe in samo samega sebe in še enkrat sebe
uf-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zakaj bi moglo bit točno 800? Lahko je 4x 200, lahko je 1x 2000. Če je dal bone v gradbeno trgovino, so tam zneski krepko preko 800€.

Pa kaj se sploh oglašam nekaj, avtorju teme sem napisal predlog, problem je rešil, vi pa imate s tem takšne težave, da dihat ne morete
stupid-1.gif

B81

22. jul 2007
37.975
11.144
113
Tudi na računu lahko piše, da je bilo plačano z gotovino.

@peciklist: kako pa si prišel do 800 eur bonov, če ne hodiš v merkator?

So v sorodni firmi bile neke mučke in je menda sledila disciplinska zaradi teh bonov.
Ali kolegica, ki dela v merkatorju, komu ni dala bonov in jih je potem dala tebi?

m_arko

Pripravnik
26. dec 2008
33
0
6
Se da z Merkatorjevimi boni plačat položnice v tistih Merkatorjevih trgovinah, kjer se pač da plačevat položnice?

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Macola, nič ne bo, ker sem zadevo že rešil.

Sem šel v neko veliko mercatorjjevo trgovino, eno mlado, nekje 20-25 letno piško napizdil, pa mi je vseh 800 eur bonov menjala.

Zagotovo v tisto trgovino več ne grem, če ne, me bodo trgovke pojedle. Upam, da ta punca ni potem najebala.

Dobro mi je jezik letel, tako da sem jo v parih minutah prepričal, pa še prvo je vztrajala, da ni šans, da to menja, potem več ni vedla ali bi ali ne bi ... potem pa je vzela vse bone, šla nekam, pa mi nazaj prinesla v denarju.
smile-1.gif

Zdaj pa greva v štacuno po malo večji hladilnik pa po nakupih.

hehe res si faca
zmaga.gif

škoda da nisi naletel na nekoga, ki bi te naučil osnovne kulture
10.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
boni so v Mercatorju normalno plačilno sredstvo, tko da ni nobenih težav in tudi noben ne bo šel preverjat zakaj so boni namesto keša, sploh pri gradnji ali tehniki. pa 800 evrov tud ni nek vrtoglav znesek.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
boni so v Mercatorju normalno plačilno sredstvo, tko da ni nobenih težav in tudi noben ne bo šel preverjat zakaj so boni namesto keša, sploh pri gradnji ali tehniki. pa 800 evrov tud ni nek vrtoglav znesek.
Če si direktor Merkator centra ,posreduj tako stališče svojim zaposlenim pismeno in s tem prevzami odgovornost , če pa nisi , pa NE GOBEZDAJ o čemer nimaš pojma.
uf-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Tko kot ti al kaj?! Celo štalo delate iz nekih bonov, men so jih vedno zamenjal in to v navadnem Mercatorju. Sicer nisem mela 800 eur, ampak 60 eur je šlo bp.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Najlažje se je spravit na nekoga, ki ti ji najbliži in to delajo žal vsi zafrustriranci, pa na nekoga, ki dela,da dejansko lahko preživi skozi mesec in po takem je najlažje srati, ker se mu/ji gre za službo.

Žalostno je, ko nekateri enostavno ne poznajo niti osnovne kulture in se žal vedejo kot, da so umsko omejeni (se oproščam za to uporabo teh dveh besed, ker sem užalil vse ljudi, ki so žal zdravstveno omejeni).

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik m_arko pravi:
Se da z Merkatorjevimi boni plačat položnice v tistih Merkatorjevih trgovinah, kjer se pač da plačevat položnice?
Položnice se plačujejo z gotovino.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Lepo vas prosim ... Ne pametujte!

Jaz sem pač hotel menjati bone ... in mi je uspelo ... in mimo grede .. kot sem se pozanimal od ene znanke, ki dela v pisarni v merkatorju v skladišču na ptuju, je rekla, da je to glih tako denar, ki ga lahko menjam kadar koli hočem.

Mercator ima pač svoje finte in "ustrahuje" zaposlene v štacunah, da "ne" smejo menjati bonov, samo zato, da mercator (oz vodilni) profitira(jo) na račun bonov, ki jih nikjer drugje ne moreš zapraviti kot v mercatorju ...

Brez panike ... Rekla mi je tudi, da ona nima za kaj poslušati, še manj, da bi sploh kdo pomislil, da bi jo hotel odpustiti, saj je tako krši pogodbo.

In še je rekla ... če bom spet imel bone, imam pravico zahtevati menjavo bonov za denar, če ne lahko prijavim nekemu inšpektoratu, sempozabil katerega je omenila.

V glavnem ... nepotrebno razbunjanje ...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
.. in mimo grede .. kot sem se pozanimal od ene znanke, ki dela v pisarni v merkatorju v skladišču na ptuju, je rekla, da je to glih tako denar, ki ga lahko menjam kadar koli hočem.

Mercator ima pač svoje finte in "ustrahuje" zaposlene v štacunah, da "ne" smejo menjati bonov, samo zato, da mercator (oz vodilni) profitira(jo) na račun bonov, ki jih nikjer drugje ne moreš zapraviti kot v mercatorju ...

Brez panike ... Rekla mi je tudi, da ona nima za kaj poslušati, še manj, da bi sploh kdo pomislil, da bi jo hotel odpustiti, saj je tako krši pogodbo.

In še je rekla ... če bom spet imel bone, imam pravico zahtevati menjavo bonov za denar, če ne lahko prijavim nekemu inšpektoratu, sempozabil katerega je omenila.

....in mimo grede ....je ta iz pisarne skladišča v Ptuju za nedoločen al določen čas ?.....
....sprašujem zato da nadrejenim še popolnoma olajšam delo , če si ga že ti samo zelo olajšal .....
bonk.gif

Zgleda bo treba sindikat angažirat ,da opozori zaposlene v centrih ,da za svoje dobro ne dajajo nikomer in res dobesedno nikomer nobenih podatkov in izjav , še najmanj pa ,da komerkoli ne naredijo kakršnekoli usluge , ker glede na POPOLNI IDIOTIZEM čokolino generacije , jih lahko to zelo drago stane.
....biciklist , a si [censored] tudi samo rekreativno ,al se profesionalno baviš s tem?
uf-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Lepo vas prosim ... Ne pametujte!

Jaz sem pač hotel menjati bone ... in mi je uspelo ... in mimo grede .. kot sem se pozanimal od ene znanke, ki dela v pisarni v merkatorju v skladišču na ptuju, je rekla, da je to glih tako denar, ki ga lahko menjam kadar koli hočem.

Samo toliko, bonov se ne da menjati, menjajo se pa takim pacientom seveda z dogovorom z upravo. Poleg tega pa napizdite drugič tudi tiste ki so vam bone dali ne pa prodajalke.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Zdaj si misliš da si frajer izpal, da si take bolane komentarje napisal?

Tvoje obnašanje je na nivoju tipičnega najstnika ...

Sicer pa ... zakaj se boni ne bi smeli menjati? .. Pa mi razloži logiko ... če daš 20eur vreden bon prodajalki, kupiš nekaj za 11evrov, pa ti nazaj potem da drobiž ... zakaj pa zdaj lahko denar da ven, če pravi, da se bonov ne da menjati? Plačam z boni, nazaj pa ne dobim bonov, ampak denar ... Takrat pa je vse ok ...

Greš v drugo mercator trgovino, kupiš žvečilne, daš 20 eur bonov, pa ti nazaj da 3x po 5 eur bonov in 4 eur nazaj .. potem pa reče, da se bonov ne da menjati ...
V raæunalniku piše, da sem plačal z boni, nazaj pa mi vrne bone pa denar, kako pa v tem primeru izgleda njihova statistika na blagajni?

In če pogledaš zdaj eno in drugo .. vidiš, da da se se bone da menjati, samo na pravo trgovko moreš priti, oz. zgleda da je odvisno od trgovke, če hoče dati denar za bone ali ne ...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
.. vidiš, da da se se bone da menjati, samo na pravo trgovko moreš priti, oz. zgleda da je odvisno od trgovke, če hoče dati denar za bone ali ne ...
Jao
cry12bpy.gif

....pa kolk čokolinota ste požrli v vaši generaciji
evil.gif

A se res ne zavedaš kako pizdarijo si naredu ,če to temo slučajno prebere kakšna višja ,,merkatorživina,, ?
bonk.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ti veš vedno več, kot dejansko veš ...

Pa brezveze se je s takimi butalci ukvarjati kot si ti ...

Jaz sem že razložil, da sem že menjal, kako in kakšne posledice bi lahko bile,... tako da sem s to temo zaključil ...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Tko to je. Nekdo hlapčevsko s sklonjeno glavo vzame bone od nekoga, ki je nad njim.

Nato pa gre v trgovino in tam vturi te iste bone na isti bedni način naprej.

Saj ne bi bilo panike, če bi bil vsaj tiho o tem, tako pa lahko koga ki ti v bistvu naredil uslugo lepo potunkaš.