Mercator boni

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Imam zelo veliko merkatorjevih bonov, par stotakov po 20eur ... problem pa je, da ne vem, kako je z boni oz bankovci ...

Prijatelji govorijo, da se bonov ne da menjati za denar ... Ima kdo kakšne izkušnje z boni?
Baje če žvečilni kupim, dam tja 20 eur bon, pa mi 10 eur bon nazaj vrne, ostalo pa v denarju?
Problem je, da v merkatorjevo trgovino nikoli ne hodim, zato bolj rabim bankovce kot bone.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolega je dobil ene 2 leti nazaj po stečaju službe namesto plače vrednost v Mercator bonih (nekaj je bil firmi še Mercator dolžen). Je rekel bolje išta nego ništa, šel v Mercatorjev gradbeni center, kjer se pač večji zneski obračajo na blagajni, malo gnjavil pa mu je prodajalec dal denar za bone, ko je bil naslednji večji nakup pa je pač namesto denarja kasiral bone. Bilo je pa če se ne motim okoli 500€.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Najlaži ti bo, da ti en znanec zamenja bone z evri.

Sicer pa mislim, da vračajo maksimalno do dveh evrov nazaj, ko kupiš z bonom. Sem čakal par dni nazaj, k je šla zamenat bone . . .

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.343
7.094
113
pri taščici
Za nek popust sem preprican da jih zamenjas za gotovino. Ali pri nekom ki caka v vrsti pred blagajno, ali pri nekom ki dela na blagajni, ali pa mogoce celo na alterju. Na zalost sem bolj poredko v mercatorju, sploh pri vecjih nakupih.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Vem da so jih včasih na bolhi prodajali,.. cene pa tam od 80%-90% vrednosti... odvisno od kolicine

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.788
222
63
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Imam zelo veliko merkatorjevih bonov, par stotakov po 20eur ... problem pa je, da ne vem, kako je z boni oz bankovci ...

Prijatelji govorijo, da se bonov ne da menjati za denar ... Ima kdo kakšne izkušnje z boni?
Baje če žvečilni kupim, dam tja 20 eur bon, pa mi 10 eur bon nazaj vrne, ostalo pa v denarju?
Problem je, da v merkatorjevo trgovino nikoli ne hodim, zato bolj rabim bankovce kot bone.

pejt po vinjete in jih placaj z boni ...

vinjeto z racunom bo vsak rabil, pa jih bos lazje unovcil kot bone ...

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Citat:

Jest kupujem v Mercatorju, pa se lahko zmenva. Lahko na ZS.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Macola, nič ne bo, ker sem zadevo že rešil.

Sem šel v neko veliko mercatorjjevo trgovino, eno mlado, nekje 20-25 letno piško napizdil, pa mi je vseh 800 eur bonov menjala.

Zagotovo v tisto trgovino več ne grem, če ne, me bodo trgovke pojedle. Upam, da ta punca ni potem najebala.

Dobro mi je jezik letel, tako da sem jo v parih minutah prepričal, pa še prvo je vztrajala, da ni šans, da to menja, potem več ni vedla ali bi ali ne bi ... potem pa je vzela vse bone, šla nekam, pa mi nazaj prinesla v denarju.
smile-1.gif

Zdaj pa greva v štacuno po malo večji hladilnik pa po nakupih.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:

Sem šel v neko veliko mercatorjjevo trgovino, eno mlado, nekje 20-25 letno piško napizdil, pa mi je vseh 800 eur bonov menjala.

Zagotovo v tisto trgovino več ne grem, če ne, me bodo trgovke pojedle. Upam, da ta punca ni potem najebala.

Dobro mi je jezik letel, tako da sem jo v parih minutah prepričal, pa še prvo je vztrajala, da ni šans, da to menja, potem več ni vedla ali bi ali ne bi ... potem pa je vzela vse bone, šla nekam, pa mi nazaj prinesla v denarju.
smile-1.gif

a si car, ane..eno maldo dekle si spravil v težave.

dabogda ti deca u rikverc hodala

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
To gre tudi meni na živce, ko se taki pogumneži tudi z nadiranjem spravljajo na nič krive blagajničarke, samo da "operejo" svojo nesposobnost razumeti osnovne zadeve.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Občasno imam priložnost poslušat dve poslovodkinji pri izmenjavi "izkušenj".

Nisem nasilen, ampak dvomim, da bi vzdržal en teden kot trgovka, ne da bi me odpeljali na Jerebovo v NM.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:

smile-1.gif

uf-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Tipičen egoistični pokvarjenec današnjega časa ....samo da dobi kar si je zapičil v betico in ni važno kolk ljudi najebe zaradi njega .....
Če ja bla mlada je verjetno za določen čas in podaljšali ji verjetno ne bodo ,.....pfuj
uf-1.gif

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Biciklist, sem lahko tvoj kolega?

Ampak sam na FB. Zdi se mi, da je v tebi kanček razuma .... vse ostalo je itak vakuum.
10.gif

Aja, sej res. Nimam FB counta. K sreči.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Tipičen egoistični pokvarjenec današnjega časa ....samo da dobi kar si je zapičil v betico in ni važno kolk ljudi najebe zaradi njega .....
Če ja bla mlada je verjetno za določen čas in podaljšali ji verjetno ne bodo ,.....pfuj
uf-1.gif

bonk.gif
Sej ji ni pištolo na glavo tišal. Pa tudi drugače zakaj bi najeb...? Bo pač pri enem kupcu napisala, da je plačal s boni. Mercator je bone tako ali tako dobil plačane (ali je bila kompenzacija ali bilokaj), tak da mi ni jasno o kakšnih problemih pišete.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ka misliš da je to trafika pa da lahko kr po svoje pocarijo boni -gotovina koker jim paše
bonk.gif
pa vse gre istočasno tudi skozi glavno blagajno in ravno tam je bilo treba zvečer uskladit to pocarijo . Če imajo striktno navodilo da se boni ne smejo menjavat ,je kršila delovne obveznosti in v taboljšem primeru je izgubila samo stimulacijo za cel mesec.

Biciklist , upam de ti bo hladilnik crknu 2uri po izteku garancije
evil.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Uskladit glavno blagajno? Nekdo kupi laptop za 800€, da gotovino, ti pa napišeš, da je plačal z boni. Rešeno. Niso vsi šalabajzerji.