Prek zavarovalnice je cena šipe brez popusta, če jo greš tak kupit, pa na pooblaščencu dobiš brez problema 15% popust. Če ti jo kar kak klepar rihta, pa bo cena šipa takoj 30% nižja, pa delo bo 50% cenejše od eurotax tarif, po katerih plača zavarovalnica.cena originala za zavarovalnico je enaka ceni za tebe. Taka kot na ceniku.
Al misliš, da zavarovalnici prodajo za 750, tebi kot fizični osebi pa za 300.
Ja, če ti bo prepustil ta popust(ali vsaj del) . Nekateri nič ne vejo o kakem popustu pri trgovcih z deli....Prek zavarovalnice je cena šipe brez popusta, če jo greš tak kupit, pa na pooblaščencu dobiš brez problema 15% popust. Če ti jo kar kak klepar rihta, pa bo cena šipa takoj 30% nižja, pa delo bo 50% cenejše od eurotax tarif, po katerih plača zavarovalnica.
o kaki popustih govoriš?Prek zavarovalnice je cena šipe brez popusta, če jo greš tak kupit, pa na pooblaščencu dobiš brez problema 15% popust. Če ti jo kar kak klepar rihta, pa bo cena šipa takoj 30% nižja, pa delo bo 50% cenejše od eurotax tarif, po katerih plača zavarovalnica.
Pri renoju dobiš 15% popust na originalne dele samo če vprašaš, če je to cena s popustom ali brez popusta. Na vw dobiš 10%. Pri hyundaju gredo do 20%.o kaki popustih govoriš?
Noben ti ne, da brez problema popusta. Al misliš, da te na vhodu čakajo. Dober dan gospod danes bo pa za vas 15% popusta ker ste nam simpatični.
Kura* večina folka plača ceno na ceniku. Niso vsi beli cigani ko handlajo povsod.
O takih popustih kot govoriš jih pa majo v trgovinah z deli. Definitivno pa ne pri pooblaščenih servisih. Tudi klepar nima 30% popusta na original dele.
Pa še to da marsikdaj zavarovalnica zahteva dobavnico priloženo ko papire oddajaš. In če si prevelik del pogače za sebe vzameš ti zavrnejo.
In kaj se je treba vžigati ?? Samo lepo sem vprašal če je to normalno ,ker to pa res ne menjujem vsak dan da bi vedel...In kakšno garancijo bi ti imel na šipo?
Da ne bo več počla al kaj?
Da se še jaz priključim...
Ima kdo kakšno priporočilo mojstra za popravilo/menjavo stekla na območju gorenjske oz ljubljane?
Nazadnje ko so mi menjal šipo na AT VIS kranj, so mi zjebal še armaturo, tako da nebi še enkrat probal