Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pomoja, če znaš s spajkalnikom, jih menjaj. Sicer se ti pa cenovno ne bo splačalo, da bi nekomu dajal, ker boš verjetno za kakih 30€ že novo plato dobil.
Fajn je tudi če ima kolikor toliko dober spajkalnik, z Weller najcenejšo postajco sem se prvič dokaj namučil, drugič pa je blo že bolje....
In ja, kondlci crkujejo na veliko, lani sem imel precej primerov ravno s socket A platami.
Problem kondenzatorjev je da tudi ko jih zamenjaš, ponavadi čez 2, 3 mesece spet kakšen gre... Takim sem potem raje svetoval pač upgrade na novejšo plato (proc in ram ponavadi še zraven)...
Se mi zdi, da je odvisno tudi od kvalitete le-teh -> bolje dat take, ki so predvideni za obratovanje na višji temperaturi, ker socketA procesorji so se kar greli, vročino pa je pihalo direktno v kondenzatorje.
Potrebno je kupit kondenzatorje ki so za matične plošče in so priznanega proizvajalca.
Računaj da te en tak kondenzator pride 1€. Če jih imaš za zamenjat 10 komadov ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.