Menjava kirurga

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
[Baje, pravim baje, je izraelec najboljši.

Zame je najboljši
cheer.gif

Uspešno je operiral mojo punčko pri 2 tednih starosti.
aplauz.gif
Brez te operacije ne bi preživela...
srce-1.gif

Upravičeno si mu lahko hvaležen, ampak ni edini, ki je kaj takega sposoben.
Težava bi nastala, če bi prišlo do "podoptimalnih rezultatov" - beri moje linke. Kaj bi pa rekel takrat?

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
KSZ
Kaj ma ta debata veze z Žitnikom in tadrugim buzijem?
17758-icon_confused.gif
lahko kdo naslov spremeni?

Veze ima toliko, ker sodeluje pri društvu, ki si javno prizadeva, da bi Izraelski kirurg še naprej operiral naše otroke s srčnimi boleznimi. Tudi njegov otrok ima "bolan" srček na kratko.

Drugače bi pa ta problematika res zaslužila svojo temo.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Prvič - Varčuje se lahko pri "miljon" drugih zadevah, ki so za pacijente manj pomembne ampak se ne, ker mora povsod še nekdo kaj dodatno zaslužit
Nikjer ne piše, da je srbski kirurg slabši, torej ne moreš reči, da se varčuje na račun pacientov.

Citat:
Uporabnik Matey pravi:Drugič - zdravnika NISTA IN NE MORETA BITI ENAKO DOBRA ker srbski zdravnik ne zna izvajati določenih operacij, ki jih izraelski kirurg za plus to, da nima licence. Torej po zakonu nima sploh kaj operirat. Pika. Aja saj res, smo v državi dvojnih meril
bonk.gif
Citat:
V ozadju pa zagotovo tičijo tudi nerazrešeni medsebojni odnosi znotraj programa. Intenzivisti, ki skrbijo za otroke po operaciji, nočejo več sodelovati z izraelskim kirurgom Davidom Mishalyjem.
Licence ni imel izraelski kirurg 4 leta.

Citat:
Uporabnik Matey pravi:Tretjič - tudi če bi dejansko bila poanta v tem, kateri je boljši (pa ni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), me ne moreš kar takoj označit za nestrpnega zgolj zato, ker pa ti veš, da je en od teh zdravnikov Srb. In kaj bo drugega kot to, da sem ravno zaradi tega proti njemu
bonk.gif
Kje pa sem ta označil za nestrpnega?

Fail na fail na fail

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
KSZ
Kaj ma ta debata veze z Žitnikom in tadrugim buzijem?
17758-icon_confused.gif
lahko kdo naslov spremeni?

Zitnik je operiral otroka v Izrealu pri omenjenem doktorju, 40k € na racun zdravstva.... Omenjeni tudi vodi neko skupino ,ki podpira doktorja.

shocked-1.gif

imaš kak link?

kaj pa garancija na kupljen izdelek?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ima zvezo, ker je Žitnik glavni pri društvu Srček, ki je prepričalo starše, da odpovejo operacije.
Ista fora kot tisto društvo proti cepljenju. Par nekvalificiranih i.diotov prodaja meglo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Vse aktivnosti vodi Mark Žitnik Strle, ki je po rojstvu sinčka na lastni koži izkusil, kako uspešen je program otroške srčne kirurgije. Kot je zapisal na Facebook strani društva, se je moral s svojim sinom na operacijo odpraviti v Izrael, operacijo pa sta skupaj opravila Mishaly in Blumauer.

KLIK

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.175
16.436
113
Fail si ti pa tvoje dojemanje
roza.gif

Sm ti že hotel ponovno replicirat v stilu odgovora na tvoje prejšnie poste potem pa sem prebral tale predzadnji stavek

Citat:
Kje pa sem ta označil za nestrpnega?

In se še kar smejim pa smejim pa smejim in zaradi tega sprenevedanja nisem več zmožen normalne komunikacije
hysterical-1.gif

Bravo, res. Jaz samo upam,da ne dobiš slučajno kdaj kakšne pomembnejše službe (delo na POP TVju ti drugače povsem pristaja) v smislu dela na kakšnem ministrstvu za delo, družino, socialo in enake možnosti, ker bi definitivno posrbel za to, da NEBI imeli VSI ENAKIH možnosti
smirk-1.gif

ČawBaw
roza.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Super.

Torej srbski kirurg Šehiæ je trentno brez licence, tako, kot je bil brez licence izraelski kirurg Mishalyjem. Kot poročajo mediji, naj bi prekinitvi pogodbe botrovalo tudi
Citat:
V ozadju pa zagotovo tičijo tudi nerazrešeni medsebojni odnosi znotraj programa. Intenzivisti, ki skrbijo za otroke po operaciji, nočejo več sodelovati z izraelskim kirurgom Davidom Mishalyjem.