Mene plavša ena mlada...

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
je mnogo lepša kot titovka
2495322608eff9ab5446.jpg

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
je mnogo lepša kot titovka, to ti bodo vsi tipi rekl
Khm................................. a so ti jo že vsi tipi videli?

Drgač pa alter bejbe, a mate svoje lule res vse na golo posmukane? To pol ni več muca, to je navadna kožna guba. Dolg čas.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Aja, pardon, me je malo zaneslo. Zmeraj me malo zanese kadar je okol lule debata.
Verjem,ni lepšega, kot če ti nekdo pihne ali diha v kosmato luliko. Taprave bejbe z kosmato luliko pravjo, da nežno dotikanje po kosmačini rajca.....občutek svobode, veter v laseh.........še ko prdneš ti predelana sapa prijetno med kocinami zaščegeta
Probaj, ne veš kaj zamujaš.......pust si jo, da se ti lepo zakosmati.....posluš starga deca

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Drgač pa alter bejbe, a mate svoje lule res vse na golo posmukane? To pol ni več muca, to je navadna kožna guba.

A tole pa ni muca? Pa ne predolgo gledat, to je nagravžna žvau, še tisti tvoj puran je res lepotec proti teli spaki. Bruh.

cat.jpg

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
A zdej po novem če naumo znal imena frizur ne dobimo al kako
hysterical-1.gif

to pa svojo žensko vpraši, ne mene
evil.gif

Nimam jst ženske, sm samski ledig pa frej
evil.gif

Sm mislu da mate neke nove predpise, pa čist tko informativno da se znamo pripravt če pride do nečesa
grin1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
To ni smešn , sploh pr mojih letih
ne-ne-1.gif

Namest da mi kako kolegico "nabaciš" ti se smeješ
10.gif

Nazadnje urejeno:

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
Hmmm sam en odgovor je pravi

NATEGNI, itak ti nemore nihče zamerit da greš tako mlado nategnit, še papež bi je č e je res tak dobra.
Tako da kr nič ne šparaj. Sam pazi da te ne zasači žena pa to. Na začetku povej tamladi da se ahk sam... Da drgač pa je žena v tvojem srcu. Dala bo vseeno sam pričakovala nebo tolk ampak sam upala.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
strdec je dead..ne trudi se z njem
smile-1.gif

model je žiov sam se je malo spremenil zdaj gla plavšata dve stari bo baje dans zrihtal v zidanci!
nahrung002.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Ksz

Zdaj razumem vso storijo glede teh njegovih plavs.

Stara plavsa je desanka oz po domace desna roka. Mlada je pa leva, glede na to da je se neizkusenja, predvidevam da zato tudi mlada
grin1.gif

BUSTED!!!

grin1.gif