Melanija K.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Jo je pač dobro unovčila.

Marsikatera bi jo, pa nima prilike.

Vse lepo in prav. Ampak...

Spremeni si priimek iz slovensko zapisanega v germanskega.
Trdi da je iz Avstrije, ne Slovenije.
V Slovenijo ne hodi.
Laže o izobrazbi.
Laže o družini
....
Niti ji iz rit v glavo ne pride, da bi recimo na ves dnar ki ga premore, uložila 2.000.000€ v projekt, ki bi vključeval recimo pomoči potrebne otroke, tam iz tistih vukojebinskih krajev s kjer je doma...

A zdej nej bomo pa kao ponosni na eno pičko iz Slovenije?

Zeloo blago sem sledil celi kampanji (beri . nič), nimam niti pojma o Melaniji ali Trumpu...ampak ko sem tole prebral sem na tubo vpisal intervju z Melanijo in lepo razlaga da je iz slo, da je tukaj študirala ter nekaj malega o svojih starših...tako da ne vem, ne štekam. Bi bil pa vesel kakšne info, da si ljudje ne bodo kakšnih napačnih utvar delali o "lepi" slovenki v beli hiši
smile-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=XbvGxDmD3dY

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.099
16.274
113
No no, pretiravat pa spet ni treba, res smo na Alterju a vseeno. Po mojih opažanjih je večina folka alergična na tuj jezik na javnih krajih, kjer tujijezikgovoreči želi neko storitev od slovensko govorečega (trgovine, pošte, šole, zdravstveni domovi, ...) kar seveda pripelje do komplikacij in ne, če se dva Albanca na sprehodu med sabo pogovarjata v svojem jeziku. Se pa res najdejo taki, ki jih moti tudi to ja.

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Ciljal sem na točno določenega alter pacienta (oziroma njih 3). In ne random slovence, ki na sprehodih srečujejo random albance.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

V Slovenijo ne hodi.
Laže o izobrazbi.
Laže o družini
....
Niti ji iz rit v glavo ne pride, da bi recimo na ves dnar ki ga premore, uložila 2.000.000€ v projekt, ki bi vključeval recimo pomoči potrebne otroke, tam iz tistih vukojebinskih krajev s kjer je doma...

Berem mal komentarje janševikov (NoraTV, FB itn... pa toliko da dobesedno ne drkajo na Melanijo.

Čisto so pozabili, da je bil njen oče komunist.
evil.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kaj misliš, da bi bilo kaj narobe če bi pri nas akrapovič ali pipistrel postavila norme v javni upravi, kakor jih imata v svojih firmah?

200k parazitov bi bilo na cesti čez noč... samo bi se vsaj začelo premikat v pravi smeri.
Nič ne bi bilo narobe.
Do kapitala sta prišla z svojim produktom (izdelkom)
Vprašanje je, kako cenita delovno silo. Kolko ima kdo zaposlenih, ne vem. Mislim, da akrapovič več.
Kakšne so plače, še posebej v proizvodnji? Da je 3/4 firme na minimalcu, medtem, ko so dobički visoki, je bolj slaba tolažba za neko uspešnost. (vsekakor sta oba v svetovnem merilu uspešna z izdelki).
Ali drugače povedano za tiste, ki jim je potrebno še narisati, da razumejo. Če prideš do premoženja s tem, da ne plačuješ delovne sile ali jo plačuješ minimalno, ni neka bistra poslovna uspešnost.
Kako je zadovoljna delovna sila pri njiju (vsa) pa res ne vem.

Slovencelj....
uf-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Od Melanije mal več vem iz prve roke, kako pa kaj je živela v SLO, tako da kr počasi. Ja, sem tisti pezde, ki mi gre na [cenzura] vsak slovenski državljan, ki ne zna slovensko.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Seveda-saj je Trumpf v bistvu nemec, če se že gremo..
ahh... počak da se Hrčki razpišejo. Glede na to da je i Bog Hrvat, bi znal bit tud Trump.
evil.gif

Glede mame pa, jaa... včasih je menda bila huda.... danes jo je pa že mal "zob časa načel". Tako da ne vem, kdo je tista "bejba" dve strani nazaj na sliki

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Govorila je o njenem študiju...pa so preverli in ugotovili da ni res kar pravi...

Govorila je o odhodu v ZDA in o poznastvu z Donaldom....pa so preverili in ugotovili da ni res...

Govorila je o poslovnem svetu strašev....pa so preverili in ugotovili da ni res kar pravi...

Mene osebno ubistvu prou boli [cenzura]. Nimam pa nič proti njej, daleč od tega...

Dejstva o njeni vezi/povezavi/želji s Slovenijo in tudi spremembi priimka, pa v meni ne vzbuja nekega ponosa, da je Slovenka zdej prva dama sveta.

Otroka pa še nisem slišal govorit Slovensko, tko da ne vem kaj pa kako.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

V Slovenijo ne hodi.
Laže o izobrazbi.
Laže o družini
....

Malo off...
Hej grammar nazi, daj še malo za sabo popravi
evil.gif

A sem kje narobe uporabil S in Z?
confused-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Govorila je o njenem študiju...pa so preverli in ugotovili da ni res kar pravi...

Govorila je o odhodu v ZDA in o poznastvu z Donaldom....pa so preverili in ugotovili da ni res...

Govorila je o poslovnem svetu strašev....pa so preverili in ugotovili da ni res kar pravi...

Mene osebno ubistvu prou boli [cenzura]. Nimam pa nič proti njej, daleč od tega...

Dejstva o njeni vezi/povezavi/želji s Slovenijo in tudi spremembi priimka, pa v meni ne vzbuja nekega ponosa, da je Slovenka zdej prva dama sveta.

Otroka pa še nisem slišal govorit Slovensko, tko da ne vem kaj pa kako.
hmmm... treba razčistiti, kaj pomeni nekaj pri nas in kaj pri Amerjih.
Po ameriško je "modna kreatorka" enako po slovensko "šivilja"
Ameji so avtomobilski trgovci, slovenci pa švercerji
Manekenka po ameriško je po slovensko k....!
V Slo je delavec z lopato, Amerji imajo pa gradbenega inženirja nizke gradnje
V slo so krovci, pri amerjih pa ing. za visoke gradnje
Amerji imajo mafijce v slo so pa politki.
Še kaj....??
Amer doštudira na Harwardu in je večji "butl", kot Slovencelj z končano poklicno
evil.gif

Kar se tiče pa naše 1. dame. Vse skupaj je njena odločitev in sploh ni važno, kaj si mi mislimo.
Še manj, kateri jezik govori mali.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Berem mal komentarje janševikov (NoraTV, FB itn... pa toliko da dobesedno ne drkajo na Melanijo.

Čisto so pozabili, da je bil njen oče komunist.
evil.gif
Saj so pozabili tudi, da so bili sami komunisti. Slab/prilagodljiv spomin je osnovni pogoj za vstop v kult.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:

Po ameriško je "modna kreatorka" enako po slovensko "šivilja"
Ameji so avtomobilski trgovci, slovenci pa švercerji
Manekenka po ameriško je po slovensko k....!
V Slo je delavec z lopato, Amerji imajo pa gradbenega inženirja nizke gradnje
V slo so krovci, pri amerjih pa ing. za visoke gradnje
Amerji imajo mafijce v slo so pa politki.
Š

haha post meseca!
cheer.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
No no, pretiravat pa spet ni treba, res smo na Alterju a vseeno. Po mojih opažanjih je večina folka alergična na tuj jezik na javnih krajih, kjer tujijezikgovoreči želi neko storitev od slovensko govorečega (trgovine, pošte, šole, zdravstveni domovi, ...) kar seveda pripelje do komplikacij in ne, če se dva Albanca na sprehodu med sabo pogovarjata v svojem jeziku. Se pa res najdejo taki, ki jih moti tudi to ja.

Kako pa mislis da Melanija lapa pred doktorjem recimo? V anglescini? A ves da... Se prebrati nisi znala "svojo" izjavo. Pa cel dan sedi na riti in si lahko privosci oh in sploh mentorje in tecaje. Belul Ljutufi ,ki prezivi 1/2 v jarku bi moral po defaultu filozofati u slovenscini. Kaksna hinavscina
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38

4:48

Tudi ce pustimo ob strani anglescino je nekaj zelo k. motenega da prav ona govori o "zavarovanju meje". Bo prva letela iz ZDA?
bonk.gif

In potem so nekateri posmehovali Alenki
aplauz.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

V Slovenijo ne hodi.
Laže o izobrazbi.
Laže o družini
....
Niti ji iz rit v glavo ne pride, da bi recimo na ves dnar, ki ga premore, uložila 2.000.000€ v projekt, ki bi vključeval recimo pomoči potrebne otroke, tam iz tistih vukojebinskih krajev , s kjer je doma...

Malo off...
Hej grammar nazi, daj še malo za sabo popravi
evil.gif

A sem kje narobe uporabil S in Z?
confused-1.gif
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.099
16.274
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Kako pa mislis da Melanija lapa pred doktorjem recimo? V anglescini? A ves da... Se prebrati nisi znala "svojo" izjavo. Pa cel dan sedi na riti in si lahko privosci oh in sploh mentorje in tecaje. Belul Ljutufi ,ki prezivi 1/2 v jarku bi moral po defaultu filozofati u slovenscini. Kaksna hinavscina
bonk.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/RcbiGsDMmCM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hinavščina? Melanija Trump, bodoča prva dama USA in en Albanc se ti zdita enakovredna? Tko like krerkoli? Pa ne glede na vse zna Melanija 100% bolje angleško kot povprečen albanec pri nas slovensko. Daj mi nehi utripat za brezeve pa odbluzi dalje.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

bonk.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/RcbiGsDMmCM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hinavščina? Melanija Trump, bodoča prva dama USA in en Albanc se ti zdita enakovredna? Tko like krerkoli? Pa ne glede na vse zna Melanija 100% bolje angleško kot povprečen albanec pri nas slovensko. Daj odbluzi dalje pa mi nehi utripat za brezeve.

Ja, sta... Razen ce smatras to ,kar je ona za dosezek. Potem imas moralni kompas v q. Melanija glede na to kje je, kaj dela in koliko ima nima blage k. veze o anglescini. 0. Po vseh letih v ZDA ni sposobna spravit skupaj enega k. stavka v normalni anglescini.
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.099
16.274
113
Sta ja. Zihr. Realno gledano nista enaka ne pred zakonom ne pred tvojim izmišljenim bogom, saj veš, ženske pa islam pa to. Daj začepi že.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Če bi bila izijeva bi on že ubio boga u njej in ne bi hodila okoli v kratki kikli in z dekoltejem.

Kaj šele stegovala gofljo v janosti.

In to brez firnka prek face.

Po moje bi jo najmanj polil s kislino, če že ne kamenjal.
bonk.gif

Kaj vse mi uvažamo v Slovenijo.
bonk.gif

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.807