Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Jst to merim z Galaxy Tab prve generacije
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
Da vidim kdo si bo najel mojstra kateri bo iz borše potegnil telefon namesto vaservago.
Imam hoferjeve, vredne niso nič. Horizontalo še nekako kažejo, vertikalo lahko ohišje mehurčka sučem kot kazalec na uri.Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Jst to merim z Galaxy Tab prve generacije
To sploh ni slaba ideja.
Bi mi včerajrpišel prav takle Galaxy...sem ravno niveliral za dvorišče (polagal tlakovce)..sicer delam drugače z 2.5 m alu lajšto z libelo...al bi zažigal če bi za Glaxyijem vlekel po pesku
Kar se mene tiče....za njbolj preprosto (uporabno) delo rabiš libelo...magari one s Hoferja (40, 60, 100 cm) kjer tri dobiš za 10 EUR.
In ja...kontrola libele je taka kot je že nekdo omenil..postaviš, pogledaš mehurček...obrneš libelo za 180 sotpinj..in ponoviš vajo. Če je obakrat mehurček v isti poziciji , kaže libela OK.
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
zadaj pa ga že malo bisate z totimi telefoni ,da merim z njim padce odtokov,postavljam radiatorske konzole,tuš kabine
to se lahko špilate doma ,pa slike ravnate po stenah..za gradbišča je še vaservaga zakon pa naj bo digitalna ali navadna.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
zadaj pa ga že malo bisate z totimi telefoni ,da merim z njim padce odtokov,postavljam radiatorske konzole,tuš kabine
to se lahko špilate doma ,pa slike ravnate po stenah..za gradbišča je še vaservaga zakon pa naj bo digitalna ali navadna.
ejga Jurga.... kak ne razumeš. Nikia je na tržišče poslala model telefona, na katerem imaš zraven možnosti klicanja in sprejemanja klicev, interneta, pa še en kup sranja gor, zdaj tudi komplet gedore, viličaste ključe, vaservago, plajbo, bat (3x)... itd. In to vse za 99,99 €. Kakšn si ti to mojster, da na teren prpeleš en kup orodja. Prav majster pride zdaj samo še z mobitelom.