Mehurček v vaservagi

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam tega pa res še niso nardil, da bi kupil samo "ohišje" od vaservage ki ima namesto mehurčka, prostor za telefon. Glede na to kake vse gluposti delajo za iphone, tega zdej nisem našel na googlu:)

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Jst to merim z Galaxy Tab prve generacije

To sploh ni slaba ideja.

Bi mi včerajrpišel prav takle Galaxy...sem ravno niveliral za dvorišče (polagal tlakovce)..sicer delam drugače z 2.5 m alu lajšto z libelo...al bi zažigal če bi za Glaxyijem vlekel po pesku
evil.gif

Kar se mene tiče....za njbolj preprosto (uporabno) delo rabiš libelo...magari one s Hoferja (40, 60, 100 cm) kjer tri dobiš za 10 EUR.

In ja...kontrola libele je taka kot je že nekdo omenil..postaviš, pogledaš mehurček...obrneš libelo za 180 sotpinj..in ponoviš vajo. Če je obakrat mehurček v isti poziciji , kaže libela OK.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Itak se da uporabit telefon za osnovo, pac tudi niso ravni na zadnji strani, ga das pa na bok al pa kej, boljs kot nic. Edino umiri se pa ne nikoli, tko da neke natancn scene se je it bolj tezko.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
zadaj pa ga že malo bisate z totimi telefoni ,da merim z njim padce odtokov,postavljam radiatorske konzole,tuš kabine
to se lahko špilate doma ,pa slike ravnate po stenah..za gradbišča je še vaservaga zakon pa naj bo digitalna ali navadna.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Da vidim kdo si bo najel mojstra kateri bo iz borše potegnil telefon namesto vaservago.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
Da vidim kdo si bo najel mojstra kateri bo iz borše potegnil telefon namesto vaservago.

verjetno bodo prišli možje v" belih srajcah " in potegnili ven mobilnik z vaservago in merili kaj
sprasujem se.gif

pozdrav.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.965
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Jst to merim z Galaxy Tab prve generacije

To sploh ni slaba ideja.

Bi mi včerajrpišel prav takle Galaxy...sem ravno niveliral za dvorišče (polagal tlakovce)..sicer delam drugače z 2.5 m alu lajšto z libelo...al bi zažigal če bi za Glaxyijem vlekel po pesku
evil.gif

Kar se mene tiče....za njbolj preprosto (uporabno) delo rabiš libelo...magari one s Hoferja (40, 60, 100 cm) kjer tri dobiš za 10 EUR.

In ja...kontrola libele je taka kot je že nekdo omenil..postaviš, pogledaš mehurček...obrneš libelo za 180 sotpinj..in ponoviš vajo. Če je obakrat mehurček v isti poziciji , kaže libela OK.
Imam hoferjeve, vredne niso nič. Horizontalo še nekako kažejo, vertikalo lahko ohišje mehurčka sučem kot kazalec na uri.
Me ima da bi nesel nazaj, pa ne vem če imam račun za tistih 8 evrov al koliko so že bile.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:... Horizontalo še nekako kažejo, vertikalo lahko ohišje mehurčka sučem kot kazalec na uri.
Me ima da bi nesel nazaj, pa ne vem če imam račun za tistih 8 evrov al koliko so že bile.

Da nimaš ti mogoče še kako tako skalo ob vertikalni libeli?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
zadaj pa ga že malo bisate z totimi telefoni ,da merim z njim padce odtokov,postavljam radiatorske konzole,tuš kabine
to se lahko špilate doma ,pa slike ravnate po stenah..za gradbišča je še vaservaga zakon pa naj bo digitalna ali navadna.

ejga Jurga.... kak ne razumeš. Nikia je na tržišče poslala model telefona, na katerem imaš zraven možnosti klicanja in sprejemanja klicev, interneta, pa še en kup sranja gor, zdaj tudi komplet gedore, viličaste ključe, vaservago, plajbo, bat (3x)... itd. In to vse za 99,99 €. Kakšn si ti to mojster, da na teren prpeleš en kup orodja. Prav majster pride zdaj samo še z mobitelom.
wink-1.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik jurga pravi:

ejga Jurga.... kak ne razumeš. Nikia je na tržišče poslala model telefona, na katerem imaš zraven možnosti klicanja in sprejemanja klicev, interneta, pa še en kup sranja gor, zdaj tudi komplet gedore, viličaste ključe, vaservago, plajbo, bat (3x)... itd. In to vse za 99,99 €. Kakšn si ti to mojster, da na teren prpeleš en kup orodja. Prav majster pride zdaj samo še z mobitelom.
wink-1.gif

je-bi-ga pa nas je cajt povozil
bom probal samo z telefonom delat če bo šlo

pozdrav.gif