Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Za zamenjavo olja in filtra, se razume, ne boš dal 100€ no!!!!!!!
Kolk pride recimo hudo dobro olje, ene 6 litrov? 50€, filtr 20€ in 10 minut dela, če nimaš avta na dvigalki? Ene storitve so hudo precenjene. Pol pa ti neki raziskuje, ker nekje neki drgne, pa porabi eno uro in ti pol razlaga kaj vse je mogel naredit in zakaj je tko drago. Pa ja. Če pa recimo mehaniku namigneš kaj kej bi lahko bilo narobe se ti pa smeje, kao a si že mehanik. Ko ugotovi, kar mu poveš se pa bebca dela. Dej papirje nazaj al pa sam olje menjal, pismo.Nisem mehanik, pa hvala bogu sem mogel že mlad prijet za ključe , če sem se hotel vozit al pa delat.
Lahko tukaj dodamo še druge branže. Majstri hočejo folk nategnit do konca, hoče zaslužit v enem tednu za cel mesec. In tist, ki nima pojma o stvareh je tih in plača ves penast. Tist, ki se na kaj spozna, pa ne bo plačal, ker ve, da material je lahko hudo cenejši, če ga sam kupi v trgovini, brez popusta.
Saj vsak vidi in sliši v svoji okolici kako in kaj. Ni mi pa jasno, da nesposobni in zlatarji imajo promet. Kako je folk lohk toliko prtegnjen, da jim nesejo €.