Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
1,6 motor je praktično neuničljiv. Laguna je karavan?
jaz pa v tole ze malce dvomim, ker ne poznam niti enega, ki bi naredil s tem avtomobilom preko 200.000km. avtomobili so povecini res ze stari ampak vec ali manj drugi avto pri hisi in ko rabis v nedeljo k masi in enkrat tedensko na njivo in v mercator verjamem, da je bulletproof motor. drugi pa za primarne avtomobile furamo vec ali manj dizle in teh 200.000km prenesemo notri v 6, 7 letih itak nas pa velika vecina kupi rabljene z vprasljivo kilometrino. in imajo najmanj toliko podlage.
hocem reci, ce poznas koga, ki taksen avto fura primaren avto za familijo pa da ima min pol mio km bom verjel...
ista fora z yarisi, poloti in podobno. babji avto, v 10 letih naredi 80.000km in je avto vrhunski in bulletproof.
Citat:
Uporabnik netko pravi:
Mislim da je stvar se hujsa. Ne samo da nocejo dat vec za avto se 100 km se jim ne da zapelat. Pa pustimo zdej da prodajalci v opisih samo lepo pisejo in celo v telefonskih pogovorih zamolcijo ocitne stvari, samo kot pravim ce jim je vseeno kaj kupijo pac hvala bogu vec ostane za pametne kupce tisti prvi pac grejo k dealerju in kupijo tistega ki jim tam lepo izgleda.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
1,6 motor je praktično neuničljiv. Laguna je karavan?
jaz pa v tole ze malce dvomim, ker ne poznam niti enega, ki bi naredil s tem avtomobilom preko 200.000km. avtomobili so povecini res ze stari ampak vec ali manj drugi avto pri hisi in ko rabis v nedeljo k masi in enkrat tedensko na njivo in v mercator verjamem, da je bulletproof motor. drugi pa za primarne avtomobile furamo vec ali manj dizle in teh 200.000km prenesemo notri v 6, 7 letih itak nas pa velika vecina kupi rabljene z vprasljivo kilometrino. in imajo najmanj toliko podlage.
hocem reci, ce poznas koga, ki taksen avto fura primaren avto za familijo pa da ima min pol mio km bom verjel...
ista fora z yarisi, poloti in podobno. babji avto, v 10 letih naredi 80.000km in je avto vrhunski in bulletproof.
Citat:
Kolega ma 600 jurjev na kangooju 16 16v.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
2 Meseca nazaj prodal Xsaro 1.6 8V z 270 000 km .Motor je (bil) bp, nikoli niti ene težave v šestih letih lastništva. Šrav hecno, motor je bil tako zelo suh, da je bil pokrov ventilov povsem rjast..
http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=10920&highlight=prema&page=5Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
2 Meseca nazaj prodal Xsaro 1.6 8V z 270 000 km .Motor je (bil) bp, nikoli niti ene težave v šestih letih lastništva. Šrav hecno, motor je bil tako zelo suh, da je bil pokrov ventilov povsem rjast..
Raje povej kaj je bilo z zadnjo premo(mostom).
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
jaz imam na multijetu 120KM, dpf filter... ki je precej bolj precizna masina 220.000km pa je kompresija se vedno na vseh cilindrih preko 90%... tako, da mene te pivniske debate od pol mio km in vec ne zanimajo kaj dosti dokler nimas papirja.