Megan 1,9cdi 2001 - reset računalnika-napaka

rojcp

Zelenc'
8. mar 2011
3
0
1
Pred časom mi je zmanjkalo nafte. Od takret se na potovalnem računalniko kaže napaka- lučka STOP ter lučka za motor-stop.
Vem da se da zadevo resetirati na testerju, vendar me zanima, če in kako lahko napako resetiram sam.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik sniper007 pravi:
odklopiš akumulator za 10min ?

Potem bo treba na novo vtipkat kodo v radio in nastavit impulzno odpiranje/zapiranje stekel. Cela jebena znanost.
rolleyes-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
To sem pogrešal.. Ali mi lahko nekdo pove kako nastavit zapiranje stekel na avtomatik. Sedaj moram držat do konca.

rojcp

Zelenc'
8. mar 2011
3
0
1
Tisto z akumulatorjem sem poskusil, ni šlo.Radio je star, nima kode, tako da to ni problem.
dsf > tudi sam imam probleme z okni. Desni dela BP, levi je pa nastavljen na avtomatiko, oz ko premakneš stikalo, odpre ali zapre celega, če ga hočeš na sredi ustaviti pa moraš zopet stisniti stikalo. Jezi me, ko ne morem okna odpreti za npr. 5mm, saj se odpre najmanj (mi ga uspe zapreti) na 3 cm in več. Zato to zanima tudi mene.
Še zmeraj pa ne vem, kako naj sam resetiram lučke za napako.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
To sem pogrešal.. Ali mi lahko nekdo pove kako nastavit zapiranje stekel na avtomatik. Sedaj moram držat do konca.
Probaj tko, da okno spustiš do konca in stikalo potem držiš še 2 sekundi, enako naredi pri zapiranju. Pri VAG grupi deluje, tudi pri Fiatu, zato predvidevam da bi lahko tudi pri Renoju.

rojcp

Zelenc'
8. mar 2011
3
0
1
Predator! Hvala za nasvet. Dela!!
Le še kontrolne lučke svetijo, čakajo da jih resetiram.... kako??