Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Cene se mi sploh ne zdijo ugodne, dostavni časi pa tudi niso na nivoju.
Jaz imam podobno izkusnjo z njimi - vec paketov pred leti, pot je sla pa takole:
1. dan: sprejem (Seattle, WA) -> zbirni center (slo je skozi nekaj tock v ZDA proti vzhodu)
2. dan zbirni center -> Frankfurt -> Bratislava
3. dan: Bratislava -> Frankfurt -> Brnik (cez noc oz. v bistvu cetrti dan zjutraj)
4. dan: Brnik (sviranje k****)
5. dan: Brnik (sitnarjenje spediterja, ceprav je lepo pisalo, da vse skupaj placa posiljatelj, a debili ne znajo brat oz. so me enkrat se celo poskusali ociganiti za ~$150, ki so bili ze placani)
6. dan: Brnik -> dostava
Hitreje je stvar sla cez cele ZDA, cez Atlantik, konsistentno najprej v Bratislavo in nazaj v Frankfurt (to se je zgodilo pri vseh paketih, a se ne spomnim ali je bil na vseh naslov pobrkljan ali kaj) in do Brnika, kot pa potem skozi carino, skozi roke dobesedno imbecilnega lokalnega zastopnika (to je ocitno nujni kriterij, da postanes partner teh dostavnih sluzb v Sloveniji, enako je z UPSom), dostavo in do naslova, ki je manj kot pul ure stran od Brnika (ja, razumem da ne pripeljejo najprj meni, potem pa sele vsem ostalim ...) ampak nisem pa niti ene Haloze ali Crnomelj).
V glavnem - ce bi Amerikanci (Fedex, UPS) vedeli s kaksnimi nesposobnimi kreteni so se specali v Sloveniji, bi jih ze zdavnaj poslali v tri krasne. Ti se obnasajo kot da bi bili "v nacionalnem interesu" nekje v Severni Koreji ... prej ko propadejo, boljse bo za vse. Sploh ne bi o tem kako si domisljajo, da bodo kar za vsako nedelo zaracunali nevemkaksno ceno, in to kar za stvari, ki jim jih sploh ni nihce narocil, kar je tudi nekaj boljsega