Mediji o turizmu

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Tu lepimo takšna in drugačna mnenja medijev, novinarjev, strokovnjakov o turizmu. O slovenskem, hrvaškem in svetovnem turizmu..

DSC03676_resize.JPG
DSC03678_crop_podcrtano_resize.jpg

• Všeč mi je
Reactions: doktor

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Britanska raziskava je pokazala, da so Hrvati podražili svoje storitve za 0.7% glede na lani.
Vir slovenske novice.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
fovšija slovenska... pa se še vi pejte turizem in ne samo stokat ko pridejo turisti v vašp vukojebino in se pritoževat ali ne pustijo dovolj denarja ali pa jih sploh nočete ker so vam zasedli mizo v lokalni gostilni. jasno da je gostincu bolj všeč škrti hans ki vsaj plača ne pa janez ki vedno na kredo pije.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sorry, na Čiovu sem samo prenočil,od 23h zvečer do 10h zjutraj, niti elektrike nisem dobil, ker imajo zadevo na agregat - pa so me opalili 50 Ejev :obesise: . Po ceniku !
Kasneje v Konavljah, ko smo šli jest in bili zelo dobro postreženi, je bila tudi cena turistično navita, toda - ni problema, za svoj denar sem nekaj dobil! Na Čiovu pa na makadamskem visečem platzu pa "zgolj prst v rit"? In to na suho? :nigladek:

Jok - brate, odpade ! Kar naj jih voha. :gorjaca: Čas je že bil, da jih začne vohat.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.569
3.930
113
a zdej bomo mel ze 4 steme o teh hrvatarjih al kako?
Ja, ker ne morejo prebolet da tam ni več zastonj pa da imajo vseeno kupe turistov.

Seveda, pri nas smo lahko veseli da nam obisk upada , ker se tako izognemo problemu masovnega turizma. Imamo srečo da k nam ne vozi toliko letal kot na Hrvaško pa da se nam zvezdniki in velike filmske produkcije izognejo. Imamo vsaj mir.

Cene imamo sicer visoke, ampak lej... saj doma ne hodimo tako pogosto ven jest kot na hrvaškem.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
obisk nam narašča in če vam je edini domet ljubljana za nekaj pojest ste pa ena žalost

Ja, "meščanom" ki so in še bodo 20 let volili župana, ki dela (ampak TUDI vzame, po zadnjih info baje že 15%) je domet izlet v BTC.
Ampak tam pade kavica, sladoled, mogoče pivo. Pojest ne gredo nič.
Enako kot nahrbtnikarji v centru Ljubljane.

Folk špara, kot da bo živel 270 let, ameriški guru pa je svetoval, da zapustimo žalujočim ostalim največ plačan pogreb, ter za tri plače/pokojnine gotovine.
Ja, samo toliko. Naj se naučijo delati, bo dobro za njih (za žalujoče ostale)...

1. Jaz sem zaslužil, jaz bom tudi vse zagonil.press...
2. Sebičnost je LEPA čednost.press...

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Robert

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Ja, ker ne morejo prebolet da tam ni več zastonj pa da imajo vseeno kupe turistov.

Seveda, pri nas smo lahko veseli da nam obisk upada , ker se tako izognemo problemu masovnega turizma. Imamo srečo da k nam ne vozi toliko letal kot na Hrvaško pa da se nam zvezdniki in velike filmske produkcije izognejo. Imamo vsaj mir.

Cene imamo sicer visoke, ampak lej... saj doma ne hodimo tako pogosto ven jest kot na hrvaškem.

Ne vem sicer v kateri dimenziji ti živiš, ampak tam kjer večina, obisk v sloveniji kar lepo raste.

V kake gostilne ti hodiš nimam pojma, ampak vsaka gostilna v sloveniji je večinoma cenejša oh hrvaških tretje razrednih friganih lignjev in čevapov

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
1. Jaz sem zaslužil, jaz bom tudi vse zagonil.press...
2. Sebičnost je LEPA čednost.press...
Kje boš zagonil, če porabiš 7 EUR na dan? Ali imaš tako malo?
Trobiš neke filozofije, ki so kao pravilne, a držiš se jih ne. Enemu mojemu daljnemu znancu se jebe za froce in vnuke (dobijo vnuki 20 EUR za rojstni dan, če je ravno doma, to je pa to), ostalo pa samo okrog hodi in uživa. Vidiš, on se drži te filozofije, ampak ne zapravlja po 7 EUR na dan. A ja, ti si racionalen, loool.

• Všeč mi je
Reactions: Cash

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Kje boš zagonil, če porabiš 7 EUR na dan? Ali imaš tako malo?
Trobiš neke filozofije, ki so kao pravilne, a držiš se jih ne. Enemu mojemu daljnemu znancu se jebe za froce in vnuke (dobijo vnuki 20 EUR za rojstni dan, če je ravno doma, to je pa to), ostalo pa samo okrog hodi in uživa. Vidiš, on se drži te filozofije, ampak ne zapravlja po 7 EUR na dan. A ja, ti si racionalen, loool.

Ne vem, zakaj je naša družba plačala za vaše šolanje?

Ne razumete, da:

1. Je nekdo lahko (osebno) skromen.

2. Da pa ta isti lahko s polno pravico kritizira nahrbtnikarje, ker zapravijo daleč premalo Ker s tako "klientelo" ne bo niti za žico na meji, kje šele za dvig penzij za 20%....
Nahrbtnikarji naj se gredo skromnost v njhovih državah... Jaz se jo grem v sosednji državi. In v moji domovini.

Ne pa v Franciji, ali v Kuvajtu...

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Ne vem, zakaj je naša družba plačala za vaše šolanje?

Ne razumete, da:

1. Je nekdo lahko (osebno) skromen.

2. Da pa ta isti lahko s polno pravico kritizira nahrbtnikarje, ker zapravijo daleč premalo Ker s tako "klientelo" ne bo niti za žico na meji, kje šele za dvig penzij za 20%....
Nahrbtnikarji naj se gredo skromnost v njhovih državah... Jaz se jo grem v sosednji državi. In v moji domovini.

Ne pa v Franciji, ali v Kuvajtu...
Daj si preberi še enkrat. Torej sedaj si že lahko ''skromen'' v sosednjih državah (tam, kjer TI ZAHAJAŠ), v Franciji moraš pa kar naenkrat trošit ali kako? Torej Francoz je lahko skromen v Italiji in ne bo problema (razen v Benetkah, kjer bo dobil kazen), v Sloveniji mora pa zapravljat.

Ti resno nisi normalen.

• Všeč mi je

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Ti se greš skromnost v sosednji državi, ostali se pa tega ne smejo iti?

• Všeč mi je