McDonalds v Celovcu (in verjetno še kje)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kako se obnese v praksi?

tako da stane 1.4 eura
evil.gif

maš tam steklene kozarce, tolk kot jih je na mizi jih kasirajo, s tem da jih po mojem stane en 0.3l kozarc lih 10 centov, tk da jih morš 14 požret da so v minusu

aja pa v celovcu je to že nekaj časa - jaz ponavadi popijem en kozarec, nato pa si še enega za pot domov napolnim

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Slovenčki bi uletaval z svojimi kozarci in pijačo nesli domov....

P.s. Jaz bolj čakam na zastonj ketchup

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Crna_Ninja pravi:
V Imperio Mexicani, v Cityparku, kjer imajo to Exi pijačo. Plačaš 1,3 € in pač refillaš kokr hočeš. Tko da sploh ni drago. Lahko pa tud naročiš orginal cocacolo k je pol eura dražja. It's up to you.

Aha, pa povej še, da so te pijače 3x manj kvalitetne od originalov.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Crna_Ninja pravi:
V Imperio Mexicani, v Cityparku, kjer imajo to Exi pijačo. Plačaš 1,3 € in pač refillaš kokr hočeš. Tko da sploh ni drago. Lahko pa tud naročiš orginal cocacolo k je pol eura dražja. It's up to you.

Aha, pa povej še, da so te pijače 3x manj kvalitetne od originalov.

Ja razrečli so ker so pripravljeni, da bo nekdo prišel s svojimi posodicami!
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Nič niso razredčili, ne gre za produkte Coca Cola Company ali Pepsi, ampak za neko XY poceni varianto.

A misliš, da cocacola pa ni poceni za zmešat? pač vsakomur svoje, meni osebno ni važno a je coke al neki X, če dobim za 1.4euro all you can drink - v primerjavi z (morda) 2 dl coca cole..

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Normalno da za ta denar te pijače niso nevm kaj kvalitetne. Ampak so pa vsaj eni imajo neki novga za razliko od drugih lokalov...

Drugače pa če mal pogledaš po mizah, ni kej velikega zanimanja za to...
Mi, kot študenti, ponavadi vsak 3 kozarce spije (po 3dcl) in nemorš več. Res je da tega ne bi mogu pit usak dan, ampak na vsake tok je pa tud uredu. Nesmeš telo preveč razvajat, da piješ same dobre zadeve, pa pol enkat neki mal slabšga probaš, pa te čist obrne.

Sploh pa, kok je pa original cocacola kvalitetna in zdrava...?

Ponavadi k gremo tukaj jest, zmeri pade debata v stilu: joooj zakaj nikjer ne nardijo na ta način za pir, refillaš kolikor te je volja :D
Dobr plaču bi nevm, 10 eur, pa pij... mogoče bi se jim še splačal. Več kot spit spet nemorš.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
toliko za info: v coca coli je 10% čistga belega sladkorja. Če si kdo ne prestavlja, vzami 1,5 litrsko plastenko cole in vsij 150g slakorja noter ter vodo čez.

To ti je osnova cole... upam samo, da ne rabim omenjati škodljivosti belega sladkorja, ali?

(Beli) sladkor --> strup.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sugar#Human_health

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ravno malenkost bolj kot rjav cuker.

Cuker je cuker, liter kokakole pa ima malenkost več kalorij kot liter piva (torej dve flaši).

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Slovenčki bi uletaval z svojimi kozarci in pijačo nesli domov....

P.s. Jaz bolj čakam na zastonj ketchup

Jaz pa mislim, da ne.

Mladina bi prinesla štok in bi tankala štok kolo.
grin1.gif