Ob krajši vožnji po avtocesti so se najprej pojavile rahle vibracije in malenkostno nemiren tek motorja. Občutek je bil, kot da bi bile prisotne smeti ali nečisto gorivo. Par kilometrov sem še malo stisnil po gasu, da bi pač prepihal motor. No, ko sem zavil na lokalno je praktično po par 100m začel motor grdo ružit, klenkat, nek mehanski nezdrav zvok. Knedl v grlu , avto direkt na parkirišče servisa in z drugim dalje.
Danes mojster prisluhne motorju (pooblaščeni servis), oceni da je problem z injektorjem. Torej če bo sreča le podložke, lahko pa da bo potrebno menjat inkjektor. Cena čez prst. 800€ nov, 600€ obnovljen...
Cene preverim na ebay-u: približno od 1/3 zgornjih do 800+
Če se mogoče kdo ukvarja z avtodeli, bi prosil, če mi lahko napiše neko realno ceno (ali nabavi, če bo potrebno) za injektor. Ne pričakujem ebay cene, samo 3x toliko pa spet ne bi dal.
Mazda MPV, l2004, 2.0d.
Danes mojster prisluhne motorju (pooblaščeni servis), oceni da je problem z injektorjem. Torej če bo sreča le podložke, lahko pa da bo potrebno menjat inkjektor. Cena čez prst. 800€ nov, 600€ obnovljen...
Cene preverim na ebay-u: približno od 1/3 zgornjih do 800+
Če se mogoče kdo ukvarja z avtodeli, bi prosil, če mi lahko napiše neko realno ceno (ali nabavi, če bo potrebno) za injektor. Ne pričakujem ebay cene, samo 3x toliko pa spet ne bi dal.
Mazda MPV, l2004, 2.0d.