SitnicaKaksna je pa cena takihle?
Kaksna je pa cena takihle?
dvomimUff, A si nor... Kam so cene pobegnile.... Čez 5 let bom lih še za cliota imel....
5.5 s polno baterijo. kaj pa s prazno. 8, case closed.
Ja, zate ki delaš dnevno vožnjo do Stutgarta in nazaj je res case closed.5.5 s polno baterijo. kaj pa s prazno. 8, case closed.
za do šole in drajsanje torbe na zadnji klopi imam zgonjenega bencinca. tako da ne zavajaj.Ja, zate ki delaš dnevno vožnjo do Stutgarta in nazaj je res case closed.
Za unga sajkeka, ki vozi deco 1km do šole in potem gre na drugo stran mesta še tistih 10km je pa top pick zamortiziran dizel iz Njemačke.
Tak ja, deco prevažaš okoli v zgonjeni, sesusti in nevarni gajbi, za k maši in na dopust, da se pokažeš pa varna zamortizirana premija. Pravi slovenc.za do šole in drajsanje torbe na zadnji klopi imam zgonjenega bencinca. tako da ne zavajaj.
Dokler je bilo v bateriji se toliko energije, da sem se lahko vozil na strom, je bila poraba goriva 1.0 l/100km ... Pa se to samo, ker sem na obvoznici enkrat malo prevec pritisnil, da se je zalafal motor ... Potem pa sem cca 350 km naredil s prakticno prazno baterijo ... In tudi 8 litrov ni svoh poraba za 2.5 litrski bencinski motor z nekaj preko 190 KS ... in tezo cez 2 toni ...
Poglej priponko 59992
Če je s prazno bat. 8l so še daleč za Toyoto.
Kot sem napisal... Jaz sem imel po prevozenih cca. 400 km porabo goriva 5,5 l/100 km ... In baterijo sem izpraznil po prvih dobrih 60 km ... Potem je bila baterija samo se za pomoc pri speljevanju in kar se je zrekuperiralo ... EV ncina se ni dalo vec rocno vkljucit ... Koliksna pa je dejanska poraba, pa je po enem dnevu nemogoce ugotovit ... Vsaj v praksi ne... Bi moral imeti avto vsaj kaksen teden ali vec ...
Po drugi strani pa 60 km na dan ne kupiš takega avta.